Olga mīl un karo

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/J.Deināts

Kopš masu medijos parādījusies ziņa, ka mūsu estrādes dīvai Olgai Rajeckai ir jauns sirdsdraugs, vārdā Gints, viņai atkal esot jāsāk uztraukties par personisko laimi.

Mūžam jaunā un vienmēr neticami enerģiskā Olga Rajecka nav no tām slavenībām, kas presē izbazūnē katru savas intīmās dzīves sīkumu. Tieši pretēji — viņa uzskata, ka prese grauj viņas personisko laimi.

«Man ir prieks, ka «Saldā Dzīve» vismaz piezvana un uzprasa, kā ir īstenībā. Pirmkārt, tas, kas sarakstīts citos medijos, ir pilnīgi nepatiesas ziņas. Jā, es ar to puisi draudzējos, bet tas, kas rakstīts par viņu, nav taisnība. Labi, vārds ir minēts pareizi, bet ne viņš kāds automehāniķis, ne no Saldus. Tagad viņam un viņa vecākiem par to visu jāpārdzīvo... Un mans nabaga draugs Verners — ņem un uzraksta, ka mēs astoņus gadus dzīvojām kopā un tagad esam izšķīrušies. Labi, mēs neesam vairs kopā, bet tas ir ārprāts — mani momentā sapāro ar jebkuru draugu, ar kuru kopā esmu nofotografējusies! Tikai tāpēc, ka es esmu neprecēta, brīva sieviete?! Šo jocīgo žurnālistikas paņēmienu nemaz nevēlos komentēt... Tiek paņemti vecu interviju fragmenti un salikti kopā! Paņem visu manu dzīvi priekšā un tad pataisa mani par tādu seksa gigantu, ārprāts...»

Ir kāda cita tēma, par kuru Olga runā daudz labprātāk un ar lielāku azartu — viņai jāatlasa dziedātāji topošajam šovam «Koru kari»: «18. augustā plkst. 17 notiks dziedātāju kastings — es atlasīšu sev dziedātājus no Lielvārdes, Jumpravas, Ogres. Visi nāks pieteikties dziedāt korī, kas oktobrī «karos» dziesmu šovā. Lai nāk visi, kas vēlas dziedāt, kam ir harisma un kas ir emocionāli, tāpat kā es vai kā Gido un Imants Kokari — lūk, tādi lai nāk! Enerģiski! Un pat ja nepazīst notis — melodiju taču var iemācīties, galvenais, lai cilvēkiem ir gribēšana un dziedāt varēšana.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu