«Zušiem» bundzinieka maiņa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: A.Semēvics

Īsi pirms uzstāšanās šā mēneša neapšaubāmi lielākajā vietējā mēroga muzikāli izklaidējošajā pasākumā «Studentu paradīze», kas jau ceturtdien notiks «Arēnā «Rīga»», grupa «Double Faced Eels» oficiāli paziņojusi, ka kopš 1. septembra uz nenoteiktu laiku savu darbību grupā pārtraucis grupas bundzinieks Pauls Ķesteris.

Tam par iemeslu ir Paula sāktās mācības «Baltic Film and Media School» Tallinā, kur audiovizuālo mediju nodaļā viņš apgūs «filminieka» aroda noslēpumus un prasmes.

Grupa ar sapratni pieņēmusi Paula izvēli un atbalsta viņa ar izglītības iegūšanu saistīto lēmumu. Tikpat saprotošu un iejūtīgu attieksmi «zuši» gaida arī no grupas faniem, jo ir skaidrs, ka viena no pēdējā gada grupas «karstākajām» dziesmām «Salda dzīve ievārījumā» koncertos Paula izpildījumā kādu laiku vairs neskanēs. 

Pagaidām savu pēdējo grupas koncertu tik ierastajā sastāvā «Double Faced Eels» sniedza 30. augustā Liepājā, klubā «Fontaine». Uz «Studentu paradīzes» skatuves Paula vietu ieņems pieaicinātais mūziķis Dairis Petrauskis, kas arī turpmāk bundzinieka statusā muzicēs kopā ar «zušiem» un piedalīsies grupas jaunā albuma ierakstos.

Vēl grupu ar tās jauno «motoru» varēsiet klausītos un vaigā redzēt klubā «Četri balti krekli» — 1. oktobrī Jelgavā, bet 3. oktobrī — Rīgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu