Mainīts datums Igo koncertam Jelgavā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ieviestas izmaiņas Igo koncertturnejas «30 gadi uz skatuves» grafikā. Mūziķa noslogotības dēļ mainīts norises laiks koncertam Jelgavā — uzstāšanās notiks 2. novembrī plkst. 19.00.

Sākotnēji koncerts Jelgavā bija plānots 8. novembrī, bet nu tas notiks nedēļu ātrāk — 2. novembrī.

Līdz šim iegādātās biļetes nav jāmaina, tās būs derīgas ieejai koncertā arī 2. novembrī. Biļetes iespējams nodot atpakaļ «Biļešu paradīzes» kasēs. Koncertturnejas organizatori atvainojas par sagādātajām neērtībām.

Jau ziņots, ka Igo koncertturneja sākās pagājušo piektdien, 19. septembrī, ar koncertu Liepājas Olimpiskajā centrā, ko noklausījās vairāk nekā 500 Igo mūzikas cienītāju. Biļetes uz koncertu bija pilnībā pārdotas.

Igo koncertturnejas laikā, kas veidota par godu mākslinieka 30 darbības gadiem uz skatuves, notiks 12 koncerti Latvijas reģionu pilsētās un noslēguma koncerts Rīgā. Pēc uzstāšanās Liepājā sekos koncerti Balvos, Kuldīgā, Preiļos, Ķekavā, Valmierā, Talsos, Brocēnos, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Madonā. Turneja noslēgsies 3. decembrī ar lielkoncertu «Arēnā «Rīga»».

http://www.igo-mm.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu