Kā izlikt bijušo no sava dzīvokļa (Pamācība sievietēm)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ļoti reti gadās tā, ka bijušais mīļākais kļūst par labu draugu, tāpēc nemēģini atvieglot viņa jūtas, apgalvojot, ka jūs joprojām paliksiet draugi.

Ja viņš tevi mīl, tad katra tikšanās reize viņam sagādās lēnas un neizturamas mocības. Varbūt viņš centīsies izlikties brašs, bet ar cerībām ir kā ar iekaisumiem — tās var nedzīt un sūrstēt vēl ilgi. Cilvēki spēj cerēt arī tad, kad nekādu cerību vairs nav.

Ko darīt, ja viņš dzīvo pie tevis un tev ne tikai jāpasaka viņam, ka viss beidzies, bet arī jāizliek viņš no telpām?

Tas atkarīgs no vīrieša rakstura. Ja viņš ir lepns vīrietis, nosauc datumu, un viņš sakravās mantas un aizies, ne mazākajā mērā tevi netraucējot. Dod viņam dažas dienas laika atrast citu dzīvesvietu, un arī tad, ja esi dusmīga uz viņu, neizmet viņa drēbes un mantas priekšnamā. Tu taču viņu cieni, tāpēc dod viņam iespēju aiziet ar godu.

Ja viņš noteikti atsakās aiziet, pamatojot to ar savu mīlestību, mēģini paņemt nedēļu atvaļinājuma. Pasaki, lai tad, kad tu atgriezīsies, viņa te vairs nebūtu, un nepieļauj nekādus iebildumus. Mazs brīdinājums: kad dodies prom, neatstāj dzīvoklī neko vērtīgu. Šajā situācijā tev vismazāk gribēsies visu vēl vairāk sarežģīt, ziņojot policijai, ka tavs bijušais mīļākais izdarījis zemisku zādzību vai vandalisma aktu.

Ja viņš joprojām atsakās aiziet, tad ceremonijām vairs nav vietas un atbrīvot telpas no viņa tev palīdzēs tuvākā policijas iecirkņa darbinieki. Pirms tu meklē policiju, vēl izmanto savas īpašās saimnieces tiesības: izliec ārā viņa mantas un nomaini durvju atslēgu, pirms viņš atgriežas no darba.

Ceru, ka tev nekad nav iznācis saskarties ar šādām problēmām un arī turpmāk nenāksies, ja kopš brīža, kad paziņosi viņam par šķiršanos, tu izturēsies apņēmīgi un nelokāmi. Galu galā viņš ietiepsies tikai tad, ja viņam būs kaut mazākās cerības, ka tu mainīsi savu lēmumu. Tāpēc nedod viņam ne mazāko iemeslu šīm cerībām.

Attiecību pārtraukšanai var sekot neskaitāmi telefona zvani un vēstules. Ja viņš joprojām mīl tevi, tad tik viegli nepadosies, nemaz neceri.

Iedomājies, kā justos tu, ja mīļotais vīrietis nolemtu tevi pamest. Arī šajā posmā ir svarīgi saglabāt stingru stāju. Neielaidies «uz vienu kokteili» un «visu vēlreiz pārrunāt». Viss jau ir pateikts, un jums vairs nav jārunā. Ja viņš tev raksta vēstules, esi tik pieklājīga un atbildi, bet pietiekami aukstasinīgi, atturīgi un pārliecinoši.

«Dārgais Džek!
Paldies par vēstuli. Saprotu, kā Tu jūties, un atvainojos par nodarītajām sāpēm. Tomēr esmu pilnībā izšķīrusies. Es vairs nevēlos ar Tevi satikties. Dienas, kad bijām kopā, man sagādāja daudz prieka, bet tagad tās ir aizgājušas uz neatgriešanos, un es sāku citu dzīvi. Ceru, ka būsi laimīgs.
Mīlot — Džila.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu