Kā kori pārsteigs šosvētdien?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Katra svētdienas TV3 «Koru karu» tiešraide tiek gaidīta ar nepacietību, un nekad nevar zināt, kā kori pārsteigs skatītājus, kā arī kuram korim šovs būs jāatstāj.

Šosvētdien prieks dubultosies — katrs koris izpildīs divas dažādas un skanīgas dziesmas. Pagaidām zināms, ka Lielvārde uzstāsies disko popa stilā, Ievas Akurateres Baltais koris iejutīsies ēģiptiešu tēlos, un žūrijas rindās kopā ar Intu Teterovski manīsiet Baibu Sipenieci-Gavari un Normundu Rutuli.

Uz tiešraidi ar peldkostīmu

Ik svētdienu izbalsotais koris saņem grandiozu balvu — uzreiz pēc šova tiešraides dalībnieki dodas uz viesnīcu «Baltvilla», lai tur atgūtu spēkus. Kora dalībniekus sagaida vakariņas un dzērieni, sauna, burbuļvanna, kā arī viss nepieciešamais, lai varētu kārtīgi izdziedāties karaoki un vienkārši labi atpūstos. Svētdien šovu līdz 16. novembrim pameta Liepājas Sarkanais koris un Chilli, kuri kopā ar šova vadītāju Lauri Reiniku devās kopīgā atpūtā uz «Baltvilla».

Amizanti, ka peldkostīmus un citas vajadzīgās lietas atpūtai pagājušajā nedēļā līdzi bija paņēmuši siguldieši, jo viņi lieliski saprot, ka skatītāju balsojums ir pilnīgi neprognozējams.

Šīs svētdienas TV3 «Koru karu» tiešraidē dalībniekus vērtēs kompetenta un vērīga žūrija — tās sastāvā redzēsiet šarmanto Baibu Sipenieci-Gavari, Dziesmu svētku virsdiriģentu Intu Teterovski un mūziķi Normundu Rutuli.

Olgas Rajeckas Lielvārdes koris disko popa stilā

Pagājusī svētdiena devusi Lielvārdes kora dalībniekiem krietnu enerģijas lādiņu, lai  sāktu gatavošanos šīs nedēļas tiešraidei vēl aktīvāk. Svētdien Lielvārdes koris enerģiskās Olgas Rajeckas vadībā izpildīs disko popa dziesmu un skatītāji dzirdēs Pippo Franco «Chi chi chi, Co co co!» itāliešu valodā. Darbība notiks kādā fermā, un sižets esot par vistas un gaiļa kāzām. Šajā reizē solodziedājumā parādīsies vairāki kora dziedātāji — Ainars Bumbieris, Atis Čamanis, Nikolajs Puzikovs un Rinalds Birkenfelds. Dziesma solās būs trakoti interesanta, pilna humora, un vienaldzīgo nebūs!

Ēģiptiešu vīzija Ievas Akurateres Baltajā korī

Šonedēļ Ievas Akurateres Baltajam korim nav laika jokiem — jauna nedēļa klāt, un, pārfrāzējot latviešu sakāmvārdu, balsis darba nebijās. Šonedēļ Rīgas koris Aleksandras Kurusovas vadībā apgūs ēģiptiešu pozas un kustības. Un, tā kā pagājušajā svētdienā visu uzmanību sev pārvilināja vīri, šoreiz uzmanības saulītē gozēsies meitenes. Svētdien studijā solistu solās būt vairāk nekā saprašanas, kustību vairāk nekā rokām pirkstu un netrūkšot arī dažādu jokainu skaņu izdvešanas. Jūs to negribēsiet nokavēt!

Varenākā sadziedāšanās TV3 «Koru kari» jau svētdien plkst. 20.20 tiešraidē TV3!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu