Kāpēc tu vēlies sākt kopdzīvi? (Sievietēm)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Tas ir viens no visizplatītākajiem laulību iemesliem... Tu dzīvo pie mammas un tēta. Tu iemīlies! Tu, protams, iedomājies, cik jauki būtu dzīvot kopā ar šo perfekto puisi līdz mūža galam.

Laulība ar partneri šķiet kā loģisks tavas ģimenes dzīves turpinājums. Bet vai mīlestība ir tas pats, kas laulības, un laulības ir tas pats, kas ģimene?

Ja esi augusi ģimenē, kurā vecāki nav izrādījuši savas jūtas, šķiet, ka savas ģimenes nodibināšana uzreiz pēc pilngadības sasniegšanas spēs sniegt to mīļumu, kā tev visu mūžu ir trūcis.

Vīrieši bieži vien iedrošina ātrāk pārvākties dzīvot pie viņa. Problēma ir tāda, ka dzīvošana kopā ne vienmēr liecina par mīlestību.

Tev ir jāuzdod sev daži sarežģīti jautājumi. Kāpēc tu vēlies sākt kopdzīvi? Vai tu izvairies kļūt pieaugusi, izmantojot savu mīļoto — viņš būs kā droša pāreja no bērnības dienām uz pieaugušo dzīvi? Bet varbūt tavs partneris ir gādīgs vīrietis, kas spēs dod to mīlestību, ko tev nav devis tēvs? Atsien mezglus jūsu attiecību kamolā, pirms tie nav kļuvuši neatsienami.

Un kā ir ar kaisli?

Kad viņš pieskaras taviem ceļiem, tava sirds sitas kā negudra, kad viņš čukst tev ausī, tev uzmetas zosāda. Tad, kad domā par laulībām, neignorē jūsu fiziskās attiecības. Jūsu seksa dzīve varbūt šobrīd ir kolosāla, tomēr, ja jūsu libido būs nesavietojami, kādu vakaru tu apjautīsi, ka daudz labprātāk vēlies palikt mājās un vannā iet viena pati.

Viss ir atkarīgs no tavas attieksmes pret seksu un monogāmiju. Vai doma par mīlēšanos ar vienu vīrieti visu atlikušo mūžu tevi nebiedē? Vai tu domā par to pieredzi, ko tu varētu iegūt stabilās attiecībās? Vai varbūt laulības tev šķiet garlaicīgas, un tu aizvien vairāk domā par iespējamo neuzticību? Pārāk daudz pāru nedomā par savu seksuālo dzīvi.

Noskaidrojiet, ko jūs abi vēlaties un kas jums ir nepieciešams. Pasaki viņam, ja tu negribi, lai sekss būtu tikai laika posmā no 23.00 līdz 8.00 un tikai gultā. Uzzini vai viņš ir gatavs veltīt tik pat daudz pūļu kaisles uzturēšanai arī pēc laulības.

Ja ir kaut mazākās šaubas par jūsu savstarpējo savietojamību, apdomājies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu