«Koru karus» atstāj Ievas Akurateres koris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Vismaz līdz 16. novembrim TV3 lieliskajā dziedāšanas šovā «Koru kari» neredzēsim Ievas Akurateres Rīgas kori, jo tas vakar tika izbalsots.

Tā kā konkurence ir kļuvusi sīvāka, svētdienas vakarā visi kori dziedāja divas dziesmas — vienu no jauna sagatavotu un vienu jau dziedātu.

Lai arī pēc žūrijas vērtējuma Ievas Akurateres koris nebūt nebija pēdējā vietā, viņiem šoreiz tika zemākais skatītāju atbalsts, tāpēc uz laiku nākas šovu atstāt.

Korus šonedēļ vērtēja Ints Teterovskis, Elita Veidemane un Normunds Rutulis.

Baltais Ievas Akurāteres koris

Varenāko sadziedāšanos uzsāka Ieva Akurātere un baltais Rīgas koris. Šim jautrajam kolektīvam visa nedēļa pagāja apgūstot jauno dziesmu un priecājoties par jauno Puisīša tēlu. Labs humors mijās ar smagu darbu un ilgstoša dziedāšana ar horeogrāfijas mēģinājumiem. Baltais koris izpildīja dziesmu «Walk Like an Egyptian», kur jo īpaši izcēlās pārdomātie tērpi. Uzstāšanās laikā bija redzamas gan mūmijas, gan īstas ēģiptes princeses.

Dzintars Čīča un Talsu koris

Nākamais šova dalībnieks bija Talsu zilais koris Dzintara Čīčas vadībā. Šis koris ļoti vēlējās saņemt atzinīgus žūrijas komentārus, tādēļ, lai arī izpildītā dziesma nebija pati sarežģītākā, mēģinājumi notika visu nedēļu ne tikai dziedāt, bet arī dejot prasmē. Viņi vakar dziedāja «Sunny» un saņēma ļoti labu vērtējumu.

Siguldas Zaļais Miervalda Jenča koris

Kā trešie uzstājās Siguldas Zaļais koris Miervalda Jenča vadībā un, ņemot vērā dalībnieku vidējo vecumu, varu teikt, ka tā bija nostaļģija pēc padsmit gadu laikiem. Siguldas koris dziedāja dziesmu «Hands up» un solista lomā iejutās Agris Daņiļēvičs.

Latgale un Atis Auzāns

Pēc Siguldas kora uz skatuves kāpa Daugavpils koris un Atis Auzāns. Šis koris vienmēr izraisījis diskusijas skatītāju un žūrijas vidū, taču viens ir skaidrs - viņi ir atšķirīgi, ļoti enerģiski un strādāt griboši. Latgales kora priekšnesumā redzējām cīņu starp balto un melno, tas izpaudās dziesmā «Stay», kur solo dziedāja Linda Čunčule un Emma Safronova.

Olgas Rajeckas Lielvārdes koris

Pēc tam ar priekšnesumu uzstājās Violetais Lielvārdes koris ar tā atraktīvo vadītāju Olgu Rajecku. Pēc pagājušās nedēļas priekšnesuma koris visu nedēļu bija kā spārnos un šo spārnoto sajūtu viņi pārnesa arī uz vakardienas priekšnesumu. Skatītāji redzēja krāšņu un stilizētu priekšnesumu «Chi Chi Chi Cho Cho Cho».

Pēc tam, kad tika izpildītas koru piecas dziesmas, sākās skatītāju balsojums ar iepriekš izpildītām dziesmām – skanēja «Zaļā dziesma», «Volare», «Nessun Dorma», «Rock and Roll is king» un «Ziemeļvējā». Brīdī, kad tika apkopoti vakara rezultāti, uz skatuves kāpa viens no šī vakara žūrijas pārstāvjiem Normunds Rutulis, lai kopā ar koriem izpildītu dziesmu no jaunā albuma. Pēc tam skatītāji uzzināja, ka šoreiz šovu atstās Ievas Akurāteres Baltais koris. Kā koriem veiksmies nākamnedēl, uzzināsiet jau svētdien!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu