Kurš šosvētdien pametīs «Koru karus»?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Jau atkal tuvojas svētdiena, kad TV3 skatītājus dziesmas burvībā ieraus varenākā sadziedāšanās šova «Koru kari» dalībnieki. Satraukums par sagatavotajiem priekšnesumiem, dziesmu skanējumu, žūrijas vērtējumu un skatītāju atbalstu... Jo gala vārds pieder skatītājiem un viņi lemj, kurš šovu turpinās, bet kurš to atstās.

Žūrijas sastāvā svētdien redzēsiet diriģentu Intu Teterovski, komponistu Uldi Marhilēviču un šarmanto TV3 un «Radio Star FM» raidījumu vadītāju Baibu Sipenieci-Gavari. Varenākā sadziedāšanās «Koru kari» svētdien plkst. 20.20 tiešraidē TV3!

Olgas Rajeckas Lielvārdes koris

Lielvārdes koris roka nedēļai gatavo sarežģītu latviešu komponista Imanta Kalniņa balādi «Raganas dziesmiņa pirms sprieduma pasludināšanas». Olga Rajecka līdz šim izpildījusi daudzas Imanta Kalniņa dziesmas un dziedājusi grupā «Turaidas roze», tāpēc Lielvārdes korim noder dziedātājas padomi, kā labāk un pareizāk izpildīt ar muzikāliem locījumiem pilnu un vokāli grūtu dziesmu. Svētdien skatītāji varēs dzirdēt ne tikai Olgas Rajeckas dziedājumu, bet arī solistes Diānu Uzoliņu un Sintiju Ģēģeri. Lielvārdes kora šovs solās būt savdabīgs ar raganu medībām pieskaņotu sižetu. Kas īsti notiks studijā, un vai tiešām tiks ķertas raganas?

Siguldas koris un Miervaldis Jenčs

Siguldas koris kopīgi pārvarējis pagurumu, kas bija iestājies, piedzīvojis gan radošu, gan emocionālu krīzi, bet joprojām stipri turas kopā un aizrautīgi gatavojas svētdienas tiešraidei. Šo svētdien koris vēlas skatītājiem parādīt, kas vieno un kas šķir latviešus, pārdzīvojumus par dzimteni, latviskumu un tautas likteni. Miervaldis Jenčs ar savu kori vēlas aicināt visus padomāt par Latviju, par savām ģimenēm un aicinās nepamest savu zemi.

Latgales pārstāvji un Atis Auzāns

Šīs nedēļas jaunā dziesma būs latgaliešu valodā, jo līdz šim saņemti neskaitāmi jautājumi, kādēļ koris no Latgales nedzied savā īpašajā valodā. Atim Auzānam dziesma «Kur gaismeņa» ļoti patīk, un viņš jau sen vēlējies to izpildīt, un, tā kā šī ir roka nedēļa, dziesma būs aranžēta šajā stilā.

Dzintars Čīča un Talsu koris

Talsu pārstāvji ar Dzintaru Čīcu priekšgalā visu nedēļu apņēmīgi nododas mēģinājumiem un strādā pie roka nedēļas tematikas. Šo svētdien Dzintars Čīča ar savu kori mēģinās parādīt labāko saviem atbalstītājiem un faniem par prieku.

Arī šo svētdien kā ierasts studijā uzstāsies īpašais viesis ar kādu muzikālu priekšnesumu — šoreiz tas būs Uldis Marhilēvičš ar dziesmu «Vai tu mani dzirdi».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu