Noslēgsies Igo koncertturneja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar «Arēnā «Rīga»» notiks Igo radošās jubilejas koncertturnejas noslēguma lielkoncerts.

Jau ziņots, ka kopš septembra visā Latvijā notika mūziķa Igo koncertturneja, kas veidota par godu mākslinieka 30 darbības gadiem uz skatuves. Turnejas laikā notika 14 koncerti Latvijas reģionu pilsētās.

Katrā no koncertiem piedalījās kāds īpašs viesis, ar ko Igo kopīgi muzicējis savas skatuves karjeras laikā. Viesu statusā bija gan grupas «Remix», «R.A.P.», «Putnu balle» un «Melo M», gan mūziķi Zigmars Liepiņš, Andris Ērglis, Ladybird, Ieva Kerēvica, Fēlikss Ķiģelis, Jolanta Gulbe un Heini Vaikmā. Šovakar noslēguma koncertā piedalīsies visi reģionu koncertos piedalījušies mākslinieki.

Lielākā daļa turnejas koncertu tika pārdoti, dažās vietās tika rīkoti papildkoncerti, arī biļetes uz «Arēnas» lielkoncertu ir tikpat kā pārdotas, tas liecina par vienu — Igo Latvijā ir iemīļots mūziķis. Turnejas organizatori pateicas koncertu apmeklētājiem par lielo atsaucību un sirsnību, kas bija sajūtama katrā koncertā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu