Zilie patiesībā ir dzelteni...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Apkopojot fiziologu pētījumus, izrādījās, ka seksuālā apetīte nosakāma pēc tā, kura krāsa cilvēkam ir visiecienītākā.

Šie nav svaigi pētījumi, pirmo reizi zinātnieki pie šāda secinājuma nonākuši jau pagājušā gadsimta septiņdesmito gadu vidū. Taču nekas neesot mainījies arī mūsdienās.

Tātad vajag tikai paskatīties, kādas krāsas drēbēs tērpjas jūs interesējošais personāžs, ar kādas krāsas auto viņš brauc, un — viss skaidrs.

Ļaudis, kuri izvēlas sarkano krāsu, gultā līdzinās uguns stihijai, kas visu sagrauj savā ceļā, reizēm — arī intīmo prieku partneri, īpaši, ja viņš vai viņa dod priekšroku maigākiem toņiem. Dāmas, kuras tērpjas sarkanās drēbēs, parasti ļoti viegli atsaucas uz vīrieša intīmajiem aicinājumiem, un vienīgais, par ko jārūpējas jaunizceptajiem donžuāniem, — ir pretapaugļošanās līdzekļi vai prezervatīvi.

Ja jums gadās sastapt cilvēku, kurš dod priekšroku rozā gammai, esiet uzmanīgs! Dāmiņas, kas tērpjas maigi rozīgos toņos, patiesībā ne tuvu nav tik nevainīgas un naivas, kā pirmajā brīdī izskatās. Koķetes, marionetes un… lelles bez dvēseles! Tieši tā dažos vārdos iespējams raksturot to, ko slēpj «rozā panteru» seksuālais arsenāls.

Arī vīrieši, kuri mēdz malkot kafiju no rozā tasītēm un gultā izvēlas rozā krāsas prezervatīvus, ir ārkārtīgi bīstami radījumi. Tieši viņi ar žilbinošu smaidu norunā randiņu un zibenīgi aizmirst šo «sīkumu»! Viņi mēdz ieskatīties dziļi sievietes acīs, piespiežot dāmu atzīties mīlestībā, bet nākamajā rītā lūdz roku blondās meitenes tumšajai draudzenei. 

Cilvēki, kas jūsmo par melno krāsu, bieži vien ir potenciāli izvirtuļi. Grupu orģijas, anālie prieki, sadomazohisms ar pletnēm, restēm un rokudzelžiem — to visu piedāvā «melnie»!

Savukārt intīmā tuvībā ar zaļās krāsas «aprīkojumu» jūs nemanīsiet ne nieka no «melnajiem». «Zaļie cilvēciņi» seksā ir naivi un nevainīgi kā tikko dzimuši zīdaiņi. Viņi ir pakļāvīgi, labvēlīgi un nedaudz neveikli. Tomēr jau pēc dažām intīmās tuvības mācību stundām šīs «debesu būtnes» var ļoti mainīties.

Fiziologi atklājuši vēl kādu interesantu niansi: par spīti populārajam uzskatam, homoseksuālisti nepavisam netīksminās par zilo krāsu, bet daudz vairāk mīl un ciena dzeltenos toņus. Tas gan nenozīmē, ka visi dzeltenās krāsas pielūdzēji noteikti ir «zilie».

Zinātnieki pauž: «Ja jūs dodat priekšroku dzeltenajai krāsai, tas nozīmē, ka jūsu seksuālā enerģija viegli pieskaņojas jebkurai citai.» «Dzeltenie» cilvēki arī izprot gultas rituālus un partneru gaumi. Viņi ir pakļāvīgi, labvēlīgi un attiecībās ar saviem mīļajiem ļoti kārtīgi un godprātīgi. Un ja vēl izdotos visas šīs kvalitātes pavērst heteroseksuālā virzienā…  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu