Kā uzlabot seksu. (Tas jāzina vīriešiem!)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Protams, jūs jau paši visu zināt... Un tomēr ir daži padomi, ko vēlams ņemt vērā, ja gribat, lai sieviete ir pārliecināta: tu esi visvis labākais!

* Sieviešu fantāzijas seksa laikā ir daudz izteiktākas nekā vīriešu. Ja vīrietim šajā momentā bieži galvenais sižets ir mehāniskais dzimumakts, tad sievietes tai pat laikā paspēj izfantazēt veselu stāstu, ieskaitot dekorācijas, seksa gleznas, dialogus un visu bērnu vārdus, kuri varētu kādreiz viņai piedzimt.

* Par drīzu partneres orgasma tuvošanos liecina šādas pazīmes: daudzām sievietēm šajā momentā krasi nosarkst piere, vaigi un krūtis.

* Uzsākot seksu, vislabākā poza ir misionāru, jo šajā pozā partneri var skūpstīties, skatīties viens otram acīs un labi izjust intimitāti. Labāku pozu nobeigumam sieviete ekstāzē izvēlēsies pati. Pa vidu vari izmantot visu, ko vēlies.

* Ja pēc procesa beigām atklājas, ka prezervatīvs nav izturējis kaisles spiedienu, un jaunā partnere apmulst, nezinot, kas jādara, nekavējoties pavadi viņu uz vannas istabu. Noņem dušas sietiņu un iezied šļūteni ar eļļu un ievadi to makstī apmēram 10 cm dziļumā. Šai nodarbei var veltīt 5 minūtes. No iespējamās infekcijas meitene netiks pasargāta, toties spermatozoīdi pie apmēram 40 grādu temperatūras noārdīsies.
 
* Atšķirībā no sievietēm, vīriešiem seksa laikā vajadzētu būt pilnīgi kailiem.

* Ja nakts laikā tu atkārtosi izteicienu «mana mazā meitenīte» vairāk nekā divas reizes, viņa tevi sāks dēvēt par «papucīti».

* Ja tu nejauši nosauksi viņu savas bijušās draudzenes vārdā, tā būs katastrofa! Nenoklusē savu kļūdu, centies ātri turpināt: «Olita... Olita bija nulle salīdzinot ar tevi, Judīt!»

* Sievietēm patīk, ja vīrieši sten vai pat iekliedzas orgasma sasniegšanas momentā. Tas nav brīdis, kad jādemonstrē sava dzelzs izturība.

* Nekad nesaki, ka par tādu satriecošu mīlnieku esi kļuvis, pateicoties pornofilmām vai erotisko žurnālu lasīšanai. Tas taču tev ir iedzimts, vai ne?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu