Tava draudzene — tava sāncense

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Esi uzmanīga ar savām draudzenēm. Vispirms pārliecinies, vai viņas nav tavas skauģes un sāncenses! Citādi attapsies, ka esi turējusi čūsku sev azotē...

...Attiecības ar viņu šķiet ideālas. Bieži vien viņa ir tava labākā draudzene. Viņa vienmēr ir gatava tev palīdzēt, uzklausīt, jūs kopā iepērkaties, ejat uz kino un izklaidējaties. Tomēr pilnīgi iespējams, ka viņa ir tava bīstamā un slepenā sāncense. Kā tu vari viņu pazīt?

Viena no tipiskākajām viņas īpašībām ir tāda, ka viņa vienmēr interesējās par katru tavas dzīves sīkumu. Nav nekā tāda, ko viņa nezinātu. Rezultātā bieži vien viņa pilnīgi netīšām nokļūst vienā gultā ar tavu puisi. «Atvaino, bet tā sanāca…»

Tomēr šos vārdus viņa teiks tikai, ja tu jau būsi uzzinājusi par viņas nodevību. Un tad jūsu ideālā draudzība būs beigusies. Bet, ja par notikušo tev pastāstīs tavs puisis, viņa droši vien teiks: «Es jau sen viņu gribēju pārbaudīt. Zināju, ka viņš tev nav uzticīgs. Tāds maita!»

Ja būsi lētticīga un tajā brīdī gribēsi kādam paraudāt uz pleca (visticamāk, tā būs viņa), tu viņai piedosi šo «pārgalvīgo» pārbaudes veidu, kas notika it kā tikai un vienīgi tevis pašas dēļ.

Jo viņa taču ir tava labākā draudzene! Protams, iespējams, ka tava labākā draudzene tik tiešām ir tikai draudzene, kura nebūt nekāro pēc tava puiša. Tomēr esi uzmanīga un neļauj sevi apkrāpt.

Un tomēr…

Nedzīvo bez draudzības! Draudzenes ir vajadzīgas ikvienai no mums. Atceries, ka īstās draudzenes pratīs priecāties par tavu laimi un būs norūpējušās par tavu nelaimi, turklāt viņas nekad tev nepagriezīs muguru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu