Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Apmierini sevi pati! (Praktiski padomi sievietēm)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Iesakām sievietēm laiku pa laikam nolaist aizkarus un apmierināt sevi kaut vai ar matu sukas rokturi, kas gadījies pa rokai.

Saproti mani pareizi — es neapgalvoju, ka tev pret saviem seksuālajiem orgāniem būtu jāizturas tāpat kā pret sacīkšu motociklu. Masturbēšanai jābūt seksuālai, izdomas bagātai, kā arī mērķtiecīgai, tai jāprogresē.

Tev jāsaprot, kāpēc tu to dari un ko no tās vari gūt, un, vairāk par visu, kādā veidā tā tev var iemācīt mīlēties ar vīrieti, kuru tu visvairāk kāro.

Pirmkārt, izģērbies pilnīgi kaila. Paņem grāmatu kreisajā rokā. Atgulies gultā vai uz dīvāna. Paplet kājas un ar labās rokas pirkstiem kairinoši glāsti savu kājstarpi. Iedomājies, ka tie nav tavi, bet mīļotā pirksti. Ja vēlies, iedomājies, ka tie ir manējie — tie tiešām ir ļoti erotiski.

Tagad novieto rādītājpirksta galu mazajā iedobītē starpenes augšdaļā — starp kaunuma matiem. Vai sajuti šo vietu? Tad glāsti to un ieklausies savās izjūtās.

Pakāpeniski virzi savu pirkstu uz leju, pašķirdama kaunuma lūpas, kā arkls pāršķeļ mitru velēnu. Sajūti klitora izcilni. Paspēlējies ar to. Tad apvelc tam apkārt pirkstu un, kad tas kļūst ciets, maigi berzē to virzienā uz augšu. Izpēti visu klitora apgabalu, lai atrastu vietu, kuras kairināšana tevi uzbudina visspēcīgāk.

Turpini virzīt pirkstu uz leju. Pieskaries urīnizvadkanāla atverei. Ar pirkstiem apglāsti vagīnas atveri. Pārbaudi ikvienu nervu galu, katru jutīgās miesas milimetru. Nekautrējies no sevis.

Tavs mīļākais taču pieskarsies tev šajās vietās, un, ja tu nekautrējies no viņa, tad nav iemesla kautrēties arī pašai no saviem pētījumiem. Tu taču sevi pazīsti jau visu mūžu.

Taustot erotiskos nervu galus, neapstājies pie vagīnas. Virzi pirkstus tālāk, uz perineju, jutīgo tiltu starp starpeni un dibenu. Reizēm dāmām patīk, ka tā tiek maigi skrāpēta ar nagu.

Pārbaudi, vai tev arī. Neignorē arī dibenu, jo ap to tāpat ir daudz jutīgu nervu galu. Vai tev ir patīkami tajā iebāzt pirkstu vai arī tas ir sāpīgi? Vai tev patīk to knaibīt un kutināt?Iespējams, šīs fiziskās pašpārbaudes sniegtā informācija tev vairs nav nekāds jaunums, īpaši ja tu esi masturbējusi kopš tiem laikam, kad pāraugi Mikipeles vecumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu