Piebur savu mīļoto!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vita Kolta

Sieviešu diskusijas internetā par buršanos:

Izmēģināju visādas metodes pieburšanai, bet laikam nelīdz. Pašai nāk gan smiekli, gan asaras, bet es taču esmu izmisumā un daru, ko varu.
------------
Ir dzirdēts, ka uz lapiņas uzraksta kaut kādus buramvārdus un iešuj viņam zem oderes. Ja to dara aprīlī, efektivitāte ir vislielākā.
------------
Muļķe! Ar buršanos nevajag eksperimentēt. Tu vari nodarīt pāri sev un viņam.
------------
Es atradu pilnīgi neizdarāmas lietas. Vajagot dzīvai odzei caur acīm izvilkt adatā ievilktu diegu un iešūt to diegu mēteļa stūrī attiecīgajai personai.
------------
Fēē! Ir daudz kas vienkāršāks: piejauc šim pie dziras dažus pilienus savu menstruālo asiņu. Mana draudzene šitā izdarījās, un viņas čalis no viņas acu nenolaiž un ir pat traki greizsirdīgs.
------------
Pieburt jau tu vari. No sākuma cilvēks bez tevis nevarēs, pēc diviem gadiem viņš tevi ienīdīs un arī nevarēs bez tevis. Tu gribēsi tikt vaļā, bet nespēsi. Vai tad tev vajag tādu laimi un pārējo dzīves daļu pārvērst par elli?
------------
Vēl tāpat varot darīt ar urīnu un smalki sakapātām spalviņām... Man tā kā liekas, ka te galvenais ir pašai noticēt, ko dari un ko gribi panākt...
------------
Es piebūru, bet ne to, kuru gribēju...
------------
Vai var pieburt atpakaļ vīrieti, kurš nogājis no ceļa — dzer un staigā pie citas? Saprotu, ka ar manu domu spēku vien te nepietiks.

* * *

(Fragments no raksta «Pieburšanas trakumi». Visu lasiet žurnāla «40 Plus» šā gada pirmajā numurā!)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu