Keita Mosa: es neesmu stāvoklī, vienīgi pieņēmusies svarā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Supermodele Keita Mosa noliedz bulvārpresē izskanējušās ziņas, ka viņa gaida bērnu, un apgalvo, ka tikai priecājas par svara pieaugumu.

Mosa vairs nesatraucas par nelielu svara pieaugumu, jo sevišķi tāpēc, ka pāris liekie kilogrami «nonākuši pareizajās vietās».

«Manas krūtis ir kļuvušas lielākas, tagad esmu sieviete, tas ir tiesa,» paziņoja modele žurnālam «New York». «Godavārds, es nekad savā mūžā neesmu nēsājusi krūšturi. Nekad,» viņa piebilda.

Šādas izmaiņas esot tieši laikā arī profesionālajā ziņā, jo 35 gadus vecā modele kļuvusi par britu veikalu ķēdes «Topshop» dizaineri un grasās veidot apakšveļas līniju. «Man ir ļoti skaidrs priekšstats, kādai jābūt apakšveļai. Nesen esmu sākusi nēsāt krūšturus. Tas ir brīnums... Īstais laiks manai apakšveļas kolekcijai.»

Lai arī draugi un žurnālisti izteica minējumu, ka Mosa pieņēmusies svarā grūtniecības dēļ, viņa ātri vien tos apklusināja. «Tas ir tik šausmīgi, pat mani draugi man zvana un jautā, vai neesmu stāvoklī. Bet es atbildu: «Nē, esmu tikai pieņēmusies svarā par pāris mārciņām!» Tagad es nēsāju krūšturus ar B izmēra bļodiņām,» atzinās Mosa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu