Seksa dievi dzīvo Grieķijā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Pasaules aptaujā, kuras rezultāti publicēti interneta lapā [s:21691], atklājies, ka pasaules seksīgākā valsts ir Grieķija, kuras iedzīvotāji nodarbojas ar seksu 138 reizes gadā.

Grieķu rādītājs ievērojami pārsniedz vidējo līmeni — 103 reizes gadā. Otro un trešo vietu aptaujā ieņem Horvātija (134) un Serbija un Melnkalne (128). Aziāti joprojām izceļas ar pašiem kūtrākajiem mīlēšanās rādītājiem. Indijā ar seksu nodarbojas 75 reizes gadā, Singapūrā — 73, bet saraksta pašā apakšā palikusi Japāna, kuras iedzīvotāji nododas mīlas priekiem tikai 45 reizes gadā.

41 valsts iedzīvotājus (Latvija diemžēl togad bija palikusi ārpus šā pētījuma uzmanības loka) aptvērušajā interneta aptaujā uzdoti arī dažādi citi ar seksu saistīti jautājumi. Izrādījies, ka kopumā pasaulē cilvēkiem viņu dzīves laikā bijuši vidēji deviņi seksa partneri. Visvairāk partneru — 14,5 — bijis turkiem, bet pieticīgākais partneru skaits ir indiešiem, kas stājušies dzimumattiecībās ar vidēji trijiem partneriem.

Secināts, ka cilvēki pirmo reizi mīlējas vidēji 16,3 gadu vecumā. Izplatītākā vieta, kur cilvēki nodarbojas ar seksu ārpus guļamistabas, ir automašīna — to darījuši 50 procenti aptaujāto. Tai seko tualete (39), vecāku guļamistaba (36) un parks (31). 13 procenti aptaujāto mīlējušies arī darbavietā, un desmitā daļa to darījuši skolā. 44 procentiem bijis vienas nakts sakars, bet vairāk nekā piektdaļa atzinusi, ka viņi piedzīvojuši ārlaulības sakaru.

Visneuzticīgākie saviem laulātajiem draugiem ir turki (58%), bet vienas nakts sakariem visvairāk ļāvušies norvēģi (70%).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu