Reida laikā policija «pieķērusi» 94 iereibušus autovadītājus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušās nedēļas piektdienā visā Latvijā tika rīkots reids, lai pārbaudītu, vai autovadītāji pie stūres nav sēdušies alkoholisko dzērienu vai narkotisko vielu reibumā, un tā laikā «pieķerti» 94 autovadītāji, kuri atradās reibumā.

Par to aģentūru LETA informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas vecākā inspektore Linda Neimane-Zobena.

No šiem 94 cilvēkiem 62 autovadītāji bija lietojuši alkoholiskos dzērienus, taču koncentrācija nepārsniedza pieļaujamo normu - 0,2 vai 0,5 promiles. Aizturēti tika 25 stiprāk iereibuši vadītāji, savukārt narkotiskās vai psihotropās vielas bija lietojuši septiņi autovadītāji.

Kopumā tika pārbaudīti 9362 autovadītāji. Visvairāk iereibušo šoferu bija Rīgā, Bauskas rajonā, Ventspils, Rēzeknes un Aizkraukles rajonos. Pie stūres sēdušos narkomānu skaits vislielākais bija galvaspilsētā - četri.

Reida laikā visā Latvijā bija iesaistīti gandrīz 400 policistu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu