«Metallica» bundzinieks nelegāli lejupielādējis savu albumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Grupas «Metallica» bundzinieks Lars Ulrihs nelegāli no interneta lejupielādējis grupas jaunāko albumu «Death Magnetic», ziņo «Blabbermouth».

Ulrihs, kas ir plaši pazīstams cīnītājs pret mūzikas pirātismu internetā, intervijā amerikāņu mūzikas kanālam «VH1 Classic» atklāja, ka dažas dienas pēc oficiālās albuma izdošanas (albums klajā nāca 2008. gada 12. septembrī), viņš nolēmis tikt pie nelegālas albuma kopijas, «lai paskatītos, kā tas notiek».

«Es sēdēju ar draugiem un dzēru alu... Es viņiem teicu, ka, ja starp klātesošajiem arī ir kāds, kam ir tiesības bez maksas lejupielādēt šo albumu, tad tas noteikti esmu es. Mēs ļoti ātri atradām albumu internetā un to lejupielādējām. Tas bija diezgan neparasti,» stāstīja «Metallica» bundzinieks.

Jāatgādina, ka 2001. gadā pēc «Metallica» ierosināta tiesas procesa tika slēgts populārais failu apmaiņas serviss «Napster». Toreiz «Metallica» iesniedza tiesā prasību pret «Napster» par nelegālu grupas dziesmu izplatīšanu internetā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu