Ivo Fomins – rokenrols nav miris!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: M. Fomins

Šodien, kad Ivo Fomins atzīmē savu dzimšanas dienu, radiostacijās nonākusi arī viņa jaunā dziesma [s:21724]. 

Dziesmas pirmatskaņojums notika Latvijas «Eirovīzijas» Nacionālās atlases fināla koncerta laikā Ventspilī, kur Ivo uzstājās kā viesis.

Dziesmas mūzikas autors ir pats Ivo, bet tekstu rakstījis Guntars Račs, kas piedalījies arī Ivo iepriekšējo albumu dziesmu tapšanā. Abi kopīgi jau radījuši tādas dziesmas kā «Viņa raud» un «Pārāk daudz».

Stāsta Ivo: «Es pats biju pārsteigts par mana pēdējā singla «Mēs dzīvojam pasakā» panākumiem. Tas bija patiesi neticami, kas ar šo dziesmu notika pērn. Bet tā kā tā ir viena no manām balādēm, tad sākot darbu pie jaunā muzikālā materiāla, bija skaidrs, ka tagad prasās kaut kas ātrs un aktīvs. Šī dziesma labi raksturo to, kā es pašreiz jūtos. Viss notiek! Rokenrols nav miris!»

«Viena minūte bez tevis, tie ir gadi… Tieši tā. Ja tu esi iemīlējies un ikreiz, kad tavs mīļotais cilvēks nav tev blakus, laiks velkas kā nāve. Tad ir auksti pat karstākajā vasaras dienā,» piebilst Guntars Račs.

portālā «Doremi.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu