Riana liecinās pret Krisu Braunu

LETA/BBC
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja Riana liecinās pret savu draugu Krisu Braunu, ja viņa saņems tiesas pavēsti, paziņojis dziedātājas advokāts.

Pagājušajā nedēļā R&B dziedātājam Krisam Braunam beidzot tika izvirzīta apsūdzība par uzbrukumu Rianai un draudiem fiziski izrēķināties. Pati dziedātāja, pēc policijas ieteikuma, nav sniegusi nekādus komentārus par notikušo un fotogrāfiju, kurā viņa redzama ar nopietniem miesas bojājumiem. Tomēr, ja 21 gadu vecā zvaigzne saņems tiesas pavēsti par nepieciešamību ierasties uz tiesas sēdi, viņai būs jāsniedz liecība.

Kā norādīja Etra, Riana neesot vēlējusies, lai tiesnesis izdod rīkojumu par tuvošanās aizliegumu, taču viņa nekavējoties ziņos, ja Brauns pārkāps tiesneša aizliegumu draudēt viņai, uzmākties vai traucēt. Dziedātāja vēlas, lai lieta tiek atrisināta pēc iespējas ātrāk un viņa varētu pievērsties savai karjerai.

Arī Rianas producents apstiprināja, ka dziedātāja nevar vien sagaidīt, kad varēs atgriezties pie darba. «Kā jebkuram cilvēkam, kuram nākas saskarties ar dzīves grūtībām, nepieciešams kaut kā tikt ar to galā, un, manuprāt, viņas patvērums ir mūzika.»

5. martā Losandželosā notikušajā tiesas sēdē tika apmierināta Brauna un viņa advokāta Marka Geragosa prasība turpināt sēdi 6. aprīlī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu