«Simpsoniem» būs sava pastmarku sērija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Par godu animācijas seriāla «The Simpsons» («Simpsoni») 20 gadu jubilejai, amerikāņu dīvainākā ģimenīte tiks iemūžināta pastmarkās, paziņojis Amerikas Savienoto Valstu pasts.

Visi Simpsonu ģimenes locekļi - Homērs, Mārdža, Barts, Liza un Megija - parādīsies uz piecām 44 centu (23 santīmu) pastmarkām, šādi atzīmējot visilgāk rādītā vakara laika raidījuma divdesmitgadi.

Pastmarku mākslinieciskais autors ir multfilmas radītājs Mets Grēnings, un no 9.aprīļa tās būs pieejamas apskatīšanai ASV pasta interneta mājaslapā.

«Simpsoni ir amerikāņu ikona,» paskaidroja ASV pasta pārstāvis Marks Sanderss. «Mēs ļoti priecājamies par to, un domāju, ka priecāsies arī visa Amerika. Mums tā ir lieliska iespēja sasniegt pastmarku kolekcionāru jauno paaudzi.«

Animācijas daudzsēriju filma «Simpsoni» ir pirmais vakara laika raidījums, kuram būs pašam sava pastmarku sērija, norādīja Sanderss.

ASV pasts katru gadu saņem vairāk nekā 50 000 pastmarku dizaina ierosinājumus, taču izlaistas tiek tikai 20.

Pagaidām vēl nav noteikts datums, kurā tiks izlaistas Simpsonu sērijas pastmarkas.

Seriāls «Simpsoni» pirmo reizi amerikāņu televīzijā tika demonstrēts 1989.gadā, un kopš tā laika ir demonstrētas vairāk nekā 400 epizodes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu