TV3 seriālam «UgunsGrēks» pievienojas jauni varoņi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Seriāls saviem skatītājiem turpina sagādāt pārsteigumus — šoreiz tas saistīts ar jaunu dalībnieku pievienošanos seriālam, ziņo TV3.

Pagaidām varam iepazīstināt ar vienu no tiem — Aleksi Grīnbergu. Viņš pagātnē sagādājis mātei ne mazumu rūpju, nespējot dzīvē atrast savu īsto vietu un nodarbošanos. Aleksi var raksturot kā elegantu, pievilcīgu, asprātīgu vīrieti, kurš spēj sagrozīt galvu ne tikai sievietēm, bet arī iemantot kungu simpātijas un uzticību. Ja būtu jārod viens Aleksi raksturojošs vārds, tas būtu «hameleons», jo spēj viegli pielāgoties gan cilvēkiem, gan apstākļiem. Patiesībā nav nemaz tik viegli pateikt, kas ir Alekša īstā seja un kāds viņš ir, kad paliek viens. Vēl nav zināms, kādēļ viņš ir ieradies, bet lai nu kā — viens ir skaidrs — Pētersonu viesnīcā nekas vairs nebūs kā agrāk, jo Aleksis ir sācis rīkoties.

Aiz Alekša personības slēpjas Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ainārs Ančevskis, kas pamazām sāk iejusties gan savā lomā, gan arī jaunajā seriāla «UgunsGrēks» komandā.

«UgunsGrēks» no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 20.20 TV3.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu