Olgas un Lielvārdes kora koncerta viesi – <i>Aisha</i> un <i>Alex</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau ziņots, ka 26. aprīlī Rīgas Kongresu namā Olga Rajecka un violetais Lielvārdes koris sniegs vienīgo koncertu Rīgā – tas notiks Kongresu namā. Šobrīd kolektīvs gatavo pārsteigumiem pilnu programmu, un uzstāšanos Rīgas publikai gaida ar nepacietību, ziņo «Mikrofona ieraksti».

«Apciemojot visdažādākās Latvijas vietas, esam saņēmuši ārkārtīgi daudz pozitīvu atsauksmju. Kultūras nami vienmēr ir pārpildīti, un cilvēki mūs burtiski nelaiž prom no skatuves. Vēlamies, lai lielkoncerts Rīgā būtu īpašs, tādēļ mūsu ierastā programma tiks papildināta,» saka Olga. Tādēļ tiek paziņoti pirmie koncerta viesi - ar veltījuma dziesmām uzstāsies Aisha un Alex.

Tā kā violetā kora uzstāšanās Kongresu namā vienlaikus būs arī kora pirmā CD albuma prezentācija, skanēs arī jaunas oriģināldziesmas. Starp tām - Guntara Rača «Tas nekas», kas jau labu laiku rotē radiostacijās un kuras izpildījumā korim un Olgai pievienosies Aisha.

Olga un violetais Lielvārdes koris ikvienu aicina uz pavasarīgu pārsteigumu vakaru Rīgas Kongresu namā 26. aprīlī!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu