Kā izturēties, ja viņš tevi mīl slepus

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne/Apollo

Nav nekā nosodāma, ja jūs rotaļīgi flirtējat (ja jūs viens otram nepatiktu, tad taču neapgrūtinātu sevi ar kopīgu laika pavadīšanu, vai ne?). Bet ko darīt, ja puiša interese par tevi kļūst pārāk romantiska, bet tu pret viņu neko līdzīgu nejūti?

Šī ir jutīga teritorija, ja esi pārliecināta, ka nevēlies romantiskas attiecības, esi pret puisi godīga. Ja viņš savu nevīstošo mīlu nav paudis vārdos, bet tu jūti, ka neesi viņam vienaldzīga, tad — rīkojies! Nepaziņo viņam (vai kādam citam), ka ZINI — viņš tevi mīl, bet sāc jūsu attiecību dārziņā būvēt nožogojumus.

Samazini laiku, ko pavadāt kopā, šad tad ieminies, cik augstu tu vērtē jūsu draudzību, un izsaki atzinību, cik viņš ir lielisks draugs. Saki, ka tu justos ļoti priecīga, ja viņam izveidotos laimīgas attiecības ar kādu meiteni, un apjautājies, vai viņš vēlētos satikties ar kādu no tavām vientuļajām draudzenēm. Tomēr neizturies aizbildnieciski!

Pacenties kādu laiku nepalikt ar viņu divatā. Satiecies ar citiem cilvēkiem un nedēļas nogalē atpūties vai kārto darīšanas bez viņa līdzdalības. Tas viņam varētu būt trieciens, kam viņš ar laiku tiks pāri, bet, ja viņam pret tevi ir nopietnas jūtas un viņš par tām vēlas aprunāties, tad tev ir jāuzklausa un atklāti jāatbild — pat ja tavi vārdi sagādās viņam sāpes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu