Tikai seksa partneri...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Seksa partneri teorētiski ir lieliska ideja — viņi ir domāti seksam pēc pieprasījuma un bez jebkādām emocionālām drāmām. Nevainojami, vai ne?

Tikai pajautā sev, vai varēsi aprast ar domu, ka viņa īstajā dzīvē tev ir otršķirīga loma, un neaizmirsti, ka jūs abi lieliski zināt, kas tā ir par lomu — kādai «funkcijai» jūs viens otru izmantojat. Nemāni sevi, iestāstot, ka jūs abus kādreiz kopā uzaicinās uz kāzām, vai arī viņš tevi iepazīstinās ar saviem draugiem vai ģimenes locekļiem, vai jūs kādreiz aiziesiet uz randiņu, — ļoti iespējams, tas nenotiks nekad.

Ja vēlies seksu bez papildu saistībām, tad — nekavējies! Seksa partneri ir vērts ieviest, ja esi pārtraukusi ilgtermiņa romantiskas attiecības vai tev nav laika nopietnu attiecību veidošanai — viņš palīdzēs pārdzīvot grūtības, būs kaislīgs un risku mīlošs puisis īstermiņa sānsoļiem. Bet nepieļauj, ka šie sakari ieilgst, jo tad viens no jums iedomāsies to, kā nav, un attiecības kļūs pārāk emocionālas un negaidītu pārsteigumu pilnas — no tā tu taču gribēji izvairīties!

Ja sānsoļi tevi nesaista, nemāni sevi, ka gribēsi regulāri satikties ar seksa partneri. Galu galā tu, iespējams, jutīsies sarūgtināta, bez tam, veltot uzmanību cilvēkam, kam neinteresē nekas vairāk kā slepeni zagta mīlestība, var palaist garām īsto mīlestību.

Šajās attiecībās ir daudz nerakstītu likumu, ieskaitot nerēķināšanos ar emocionālu atbalstu un tūlītēju atkāpšanos, tikko puisis sastop meiteni, ar kuru viņam varētu veidoties nopietnas attiecības. Tā ir «izslēgt — ieslēgt» veida draudzība, tāpēc jebkurš no jums jebkurā brīdī var nospiest pogu «izbeigt, pārtraukt vai izmest».

Ja vēlies attiecības ar seksa partneri, pārliecinies arī, vai viņš prot glabāt noslēpumus (un, protams, vai viņš ir lielisks gultā!).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu