Paņēmiens, kā iegūt vīrieti: sieviete mamma

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Šīs sievietes ir ļoti dažādas, bet viņas vieno kāda būtiska iezīme. Sievietēm mammām jābūt kādam, par ko rūpēties, kādam, pār kuru valdīt. Tad viņas jūtas vērtīgas, vajadzīgas.

Ar ko viņas «paņem» vīrieti? Tās var būt aizkustinošas rūpes par vīrieti slimības laikā, draudzīgs plecs, kad viņam ir problēmas. Sapratne īstajā brīdi. Bieži vīrieši iekrīt uz mājīgi iekārtotu ligzdiņu, sievietes pavārmākslu, izdarību…

Visbiežāk viņas perspektīvā patiešām ir labas sievas (šā vārda vispierastākajā nozīmē) un gādīgas mātes. Mājās ir kārtība, bērni apmazgāti, pabaroti, mājas darbi pārbaudīti. Vīrs tiek pavadīts ar brokastmaizi un sagaidīts ar siltām vakariņām.

Viņas vienmēr zina, kādu kreklu, kādas zeķes rīt vīrs vilks uz darbu. Zina, cik naudas vīra makā, jo katru dienu izsniedz laulenim paša sapelnīto, ko viņš algas dienā ir godīgi atdevis sievai. Šīs sievietes tiek galā ar inflāciju, sabojājušos ledusskapi, gripu.

Pēc dažu gadu kopdzīves viņas par savu vīru izsakās apmēram tā: «Viņš bez manis pazudīs! Ja rokā neieliksi, priekšā nepateiksi, pagalam! Stumjams un grūžams.»

Ko gribēji, to dabūji. Ko tālāk?

Lai gan nereti šādas sievietes dēvē par dāmām ar dzelzs iekšām, viņas ļoti ilgojas pēc stipra vīrieša pleca, pēc kāda, aiz kura justos kā aiz mūra sienas. Alkst pēc ĪSTA vīrieša uzvedības, ar rožu klēpjiem, pārsteigumiem, burvīgu mīlēšanos sveču gaismā.

Bet vai to var prasīt no vīrieša, kas savā sievā neapzināti redz mammu? Vai vīra dāvātais rožu klēpis, visdrīzāk, netiks pārrēķināts naudā, aplēšot, ka par šo summu varētu bērniem nopirkt jaunus zābakus? Vienreiz vīrs savā drosmes uzplūdā uzdāvina sievai dārgas smaržas un pēc tam mēnesi klausās, ka vispār viņai ir vajadzīga sulasspiede…

Un nav vajadzīga spilgta iztēle, lai iedomātos, ko sieva vīram atbildēs, ja viņš ierosinās sievai uzvilkt melnas zeķes un dejojot izģērbties.

Sieviete meklē mierinājumu bērnos, darbā, seriālos. Bet vīrietis bieži vien godam izpilda (vai gatavs izpildīt) sava lauleņa pienākumus — katru trešo nakti, desmit minūšu garumā, tumsā, vienā pozā… Un alkst pēc īsta sava vīrietības apliecinājuma.

Pie izdevības aiziet «meitās», svētkos sadzeras un kunga prātā parāda sievai, kurš mājās ir īstais saimnieks. Dažreiz neizpaustā vīrišķība tiek kompensēta ar strādāšanu no tumsas līdz tumsai. Daži kļūst par patoloģiskiem makšķerniekiem, medniekiem, sēņotājiem. Citi augām dienām remontē savu automobili. Ir arī tādi, kas sāk dzert.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu