Hjū Džekmena dēls — <i>zaķu mednieks</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

Filmas «X cilvēki: sākums. Vilknadzis» zvaigznes Hjū Džekmena astoņus gadus vecajam dēlam Oskaram patīk noteikt, kuras meitenes ir seksīgas. Pats tēvs nevar saprast, vai par šo dēla hobiju justies neērti vai būt patīkami pārsteigtam, ziņo [s:22607].

Aktieris stāsta: «Mans dēls jau no pūļa izmeklē meitenes. Tas ir neticami. Viņš man saka: karsts zaķis uz plkst. 2 (ASV populāra virziena noteikšanas metode — red. piez.) Es viņam prasu: ko? Viņš saka: viņas taču ir seksīgas, vai ne? Es saku: viņām ir 14! Viņām ir 14, bet manam dēlam astoņi. No vienas puses, es sev saku: jā, aiziet, dēls! Bet, no otras puses, gribas teikt: Oskar! Viņām ir 14, kā es varu spriest, vai viņas ir seksīgas vai nav.»

Hjū Džekmens, kas šo otrdien tika pie savas zvaigznes Slavas alejā, atklāja arī to, ka, lai parunātos ar meitenēm, dēls izmanto tēva kino karjeras slavu. Oskars pieejot meitenei klāt un sakot: «Sveiki! Kā tev iet? Es tikai gribēju tev pateikt, ka man tēvs ir Vilknadzis.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu