Melnie Bondi stājas rindā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vils Smits pievienojies aktieru sarakstam, kuri vēlas kļūt par pirmo melnādaino Džeimsu Bondu, vēsta [s:24384].

Repa zvaigzne Šons Kombss (Sean Combs, Diddy, P Diddy, Puff Daddy u. c.) un aktieris Džeimijs Fokss jau bija pietiekušies Bondu sarakstā kā iespējamie pašreizējā Aģenta 007 — Daniela Kreiga — aizstājēji. Nesen savu vārdu sarakstam pievienojis filmas «Apmātais» («Obsessed»), kas tikko piedzīvoja pirmizrādi ASV, zvaigzne Aidris Elba, piebilstot, ka viņš būtu labāka izvēle, jo esot brits.

Kombss nepalika atbildi parādā un savai jaunajai smaržu līnijai izveidoja reklāmas rullīti Aģenta 007 stilā, lai filmas producenti redzētu, kā viņš varētu izskatīties šajā lomā.

Vils Smits gan ir pārliecināts, ka viņš ir labākais pretendents. Savus konkurentus viņš vērtē šādi: «Didijs dzīvo Bonda stilā. Džeimijs Fokss dižojas kā Džeimss Bonds un māk dziedāt — tā var piešķirt Bondam jaunu odziņu. Bet es varu garantēt kases ieņēmumus!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu