Astroloģiskā seksogramma (Auns, Vērsis, Dvīņi, Vēzis, Lauva, Jaunava)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Gadu tūkstošu mijas ezotērikas vilnī arī saņemam arvien vairāk jautājumu par astroloģiskajiem mīlestības tipiem. Un patiešām — mīlestībā, seksā un maiguma izpausmēs patiešām ir nelielas atšķirības — nu, teiksim, ja salīdzinām juteklisko Vērsi un lietišķo Jaunavu...

Auns (21. marts — 20. aprīlis)

Seksā Auns ir straujš un diezgan agresīvs, tādēļ vēlas partneri, kam ir spilgta fantāzija un vēlme eksperimentēt.

Auna meitenei patīk glāsti un slepus raidīti skatieni uz viņas figūru, zēnam piemīt superīga potence, viņš vēlas, lai partnere nedaudz pretotos — citādi viņam kļūs garlaicīgi.

Vērsis (21. aprīlis — 20. maijs)

Pareizajā atmosfērā (krēslaina telpa, liela, mīksta gulta) Vērsis kļūst par ārkārtīgi juteklisku mīlētāju. Vērša zīmē dzimušie zēni un meitenes mīl stundām ilgas maigas priekšspēles, kurās tiek ievītas arī citas jutekliskas baudas. Piemēram, kā būtu ar putukrējumu, ko var nolaizīt?

Dvīņi (21. maijs — 21. jūnijs)

Dvīņiem patīk pārmaiņas. Viņus uzbudina eksotiskas pozas vai dīvainas vietas — no siena kaudzes līdz lidmašīnas tualetei. Seksā abi dzimumi labprāt piesavinās dominējošo lomu. Meitenēm patīk garas priekšspēles, kuru laikā spriedze aug un aug. Orgasms ir īss un spēcīgs.

Vēzis (22. jūnijs — 22. jūlijs)

Sekss bez mīlestības — tas Vēzim ir kaut kas neiespējams! Lai nonāktu pie pirmā petinga, partneris ir labi jāiepazīst. Vēža zīmē dzimušajām meitenēm to patīk darīt romantiski un konvencionāli (tikai ne uz automašīnas aizmugurējā sēdekļa!), zēniem vajadzīga iejūtīga partnere, kas pasargā no bailēm, ka kaut kas var neizdoties.

Lauva (23. jūlijs — 23. augusts)

Lauva gultā ir kaislīgs un pārgalvīgs. Ne viņš, ne viņa nepiešķir pārāk lielu uzmanību priekšspēlei, toties abiem ir sabojāts garastāvoklis, ja partnerim kādreiz nav vēlēšanās nodarboties ar seksu. Akrobātikas vietā Lauva piedāvā un prasa potenci un izturību, pēc seksa gaida uzslavas un maigu pēcspēli.

Jaunava (24. augusts — 23. septembris)

Jaunava no laba prāta darīs visu, ko tu piedāvāsi, ja tikai tas nebūs kaut kas piedauzīgs. Vēsumu un fantāzijas trūkumu tā kompensēs ar iejūtīgumu — viņas svarīgākais mērķis ir seksā darīt tevi laimīgu!

(Rīt – astroloģiskā seksogramma Svariem, Skorpionam, Strēlniekam, Mežāzim, Ūdensvīram, Zivīm)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu