Astroloģiska seksogramma (Svari, Skorpions, Strēlnieks, Mežāzis, Ūdensvīrs, Zivis)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Mīlestībā, seksā un maiguma izpausmēs patiešām ir atšķirības, ko nosaka tava astroloģiskā piederība.

Svari (24. septembris — 23. oktobris)

Svaru zīmē dzimusi meitene pavedina ar izmeklētu veļu un satraucošu meikapu, zēns ir īsts maigas priekšspēles meistars. Fantāzija un māksla atrast īstos glāstus padara Svarus par juteklisku partneri. Svariem nepieciešama harmonija, un viņu lielākā laime ir reizē ar partneri sasniegts orgasms.

Skorpions (24. oktobris — 22. novembris)

Paskatoties no malas, Skorpions šķiet auksts un lietišķs, taču gultā pārvēršas par tīģeri. Skorpiona zīmē dzimusi meitene labprāt uzņemas aktīvo lomu (mīļākā poza — jātnieka poza) un, tāpat kā arī Skorpiona zēnam, viņai ar vienu reizi nav gana.

Strēlnieks (23. novembris — 21. decembris)

Strēlniekam sekss ir baudpilna spēle, nevis kaislīga ceremonija, un apmierinājumu viņš meklē galvenokārt sev. Strēlnieka zēnam patīk ilgas priekšspēles, meitenei — jaukas pēcspēles. Viņa to vislabprātāk darītu brīvā dabā.

Mežāzis (22. decembris — 20. janvāris)

Ārējais vēsums ir mānīgs, seksā parādās slēptās Mežāža kaislības. Kā meitenēm, tā zēniem patīk stundām ilgas mīlas spēles, kurās netrūkst glāstu, taču pozu ziņā viņi ar eksperimentiem neaizraujas. Īstās noskaņas radīšanai vispiemērotākā ir maiga mūzika.

Ūdensvīrs (21. janvāris — 19. februāris)

Ūdensvīra zīmē dzimušas meitenes mīlestībā atdod vairāk nekā saņem. Viņas mīļi mēģina draugu padarīt laimīgu, pat ja sekss pašām ir tikai blakuslieta. Zēni vairāk pievērš uzmanību savām vēlmēm, tomēr arī viņiem ir ārkārtīgi svarīgi apmierināt partneri. Tas nostiprina pašapziņu...

Zivis (20. februāris — 20. marts)

Zivju zīmē dzimušai meitenei vajadzīgs ilgs laiks, līdz viņa izšķiras laist kādu zem savas segas. Tad gan viņa izturas romantiski un ar fantāziju. Zēniem patīk dažādība, un viņi labprāt uztic partnerei vadību — cerībā, ka viņai būs ienākusi prātā kāda jauna ideja...

-----------------------

Tas arī ir viss. Rodiet prieku mīlestībā un mīliet paši sevi. Ja kādubrīd šķiet, ka priekšā ir strupceļš, — galvu augšā! Atrisinājumu var atrast vienmēr! Pat ja tas izdodas tikai ar draugu palīdzību vai uzmeklējot konsultāciju punktu.

Lasiet arī astroloģisko seksogrammu Aunam, Vērsim, Dvīņiem, Vēzim, Lauvam un&nbsp;Jaunavai.)<br />

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu