Viņa ir mana sapņu meitene...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne

Mazliet aizdomājos, kā tā var būt — vienai meitenei puiši apkārt ir vienmēr (ar vienu vēl nav paspējusi izšķirties, kā nākamais jau pie sāniem), bet otrai kā nesanāk, tā nesanāk (ja arī kāds uzrodas, tad uz neilgu brīdi).

Lai izkļūtu no šādas situācijas, mazliet parunāsim par to, kā pietuvoties ideālam, lai uz tevi beidzot tiktu attiecināta frāze: «Viņa ir mana sapņu meitene».

Sagatavošanās soļi:

1. Visupirms jāpacenšas atcerēties dažādas ainas no filmām, grāmatām, draudzeņu, vecāku un draugu stāstiem par to, KĀDAS meitenes puišiem patīk. Noderēs visi sīkumi, sākot ar ģērbšanās stilu, runas veidu, žestiem un beidzot ar rīcību un dvēselisko. Vienvārdsakot, tev jāsaprot, kas slēpjas zem vārdu salikuma «ideāla jaunkundze».

2. Izdali tās īpašības, kas no ideālās jaunkundzes piemīt tev pašai (ja tev to sanāk vairāk par 5, kaut kas nav kārtībā, vajag nolaisties uz zemes!). Pašām galvenajām ideālās meitenes īpašībām jābūt ne vairāk kā uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmām.
 
Un tagad pats galvenais: tieši ar šīm īpašībām tu katru dienu strādāsi, pastāvīgi tās kontrolēsi un ik dienas uzdosi sev jautājumu: «Kā es šodien viņam parādīju, ka esmu maiga, rūpīga un koķeta?»

3. Tagad iedomājies, ka beidzot esi kļuvusi par ideālo meiteni Viņam. Ieklausies savās sajūtās — skudriņas vēderā, siltums krūtīs, trīcoši pirksti, vieglums galvā, neliels eiforijas reibonis…

Atceries šīs emocijas, jo tieši uz tām tev turpmāk jākoncentrējas. Ja kontaktējoties ar kādu puisi, tevi pārņem šīs izjūtas, tātad tu esi uz pareizā ceļa. Citiem vārdiem sakot, tev konkrētā puiša dēļ jājūtas kā bez prāta, un ideālās «beibes» īpašības pašas atnāks pie tevis (protams, tās vispirms ir jānoskaidro — skat. 1. un 2. punktu).
 
4. Un tagad iedomājies, kāda kļūsi, kad Viņš izvēlēsies tevi. Šai ainai jābūt iespējami spilgtai. Svarīgs ir viss — sākot ar to, kas tev būs mugurā un kādas smaržas būsi uzpūtusi, un beidzot ar to, kādi cilvēki un vide būs apkārt. (Starp citu, pasapņot par tādām lietām ir skaisti un arī lietderīgi.)
 
Vēl iedomājies, kā tu pati mainīsies, ja būsiet kopā. Varbūt kļūsi uzmanīgāka, jaukāka, asprātīgāka, saprotošāka? Ja atbilde ir «jā», nav ko gaidīt — kļūsti tāda jau tagad, it kā tevi mīlētu par visu vairāk pasaulē. Nu, re, te jau atklājas viens svarīgs punkts: lai tevi iemīlētu, jāuzvedas tā, it kā tevi JAU neprātīgi mīlētu.

5. Ķeramies klāt svarīgiem sīkumiem! Atklāšu (lai gan tas jau sen vairs nav nekāds noslēpums), ka puiši, runājot par savu ideālo meiteni, UZSVER šādas īpašības: skaista, maiga, saprotoša, romantiska…

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu