Kristinai Deivisai vīriešu pietiek uz ekrāna

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

«Sekss un lielpilsēta» aktrise, Šarlotes atveidotāja, Kristina Deivisa nebēdā, ka viņai šobrīd nav dzīvesbiedra, vēsta [s:24501].

Viņa apgalvo, ka viņas lomas ļauj izdzīvot partnerattiecību un laulību modeļus. Viņa stāsta, ka pārņemta ar domu apprecēties, jo kameru priekšā to ir darījusi daudzas reizes un viņas ekrāna vīri esot brīnišķīgi.

Viņa ļoti priecājas par savas seriāla partneres Sāras Džesikas Pārkeres, kurai ir 6 gadus vecs dēls, un viņas vīra Metjū Broderika vēsti - par kļūšanu par dvīņu vecākiem, pati Kristīna pagaidām bērnus nevēlas.

44 gadus vecā aktrise «Sekss un lielpilsēta» turpinājumā labprāt redzētu savu tēlu - Šarloti Jorku-Goldenblatu - ar vairāk suņiem, bet ne vairāk bērniem.

Viņa priecājas par iespēju turpināt filmēties «Sekss un lielpilsēta» filmas turpinājumā, jo viņai ļoti patīk pavadīt laiku ar ekrāna partnerēm Sāru Džesiku Pārkeri, Kimu Ketrelu un Sintiju Niksoni.

Viņas dzīvē patiešām esot draudzenes un satiekas arī ārpus filmēšanas laukuma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu