Noklausies Ivo Fomina dziesmas «1 minūte bez tevis» remiksu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ivo Fomina aktuālais radio singls [s:24653] jau ilgāku laiku atrodas Latvijas lielāko radiostaciju spēlētāko dziesmu sarakstos. Dziesma ir pabijusi arī «Muzikālās bankas» populārāko dziesmu pirmajā vietā un pēc «Latvijas spices» datiem brīdi bijusi pat pati populārākā dziesma Latvijā, informē  Mikrofona Ieraksti».

Lai arī šī ir tipiska latviešu roka dziesma, tā tagad ir klausāma arī deju mūzikas versijā. Dziesmas remiksu veidojis viens no šī brīža pašiem aktīvākajiem deju mūzikas producentiem Latvijā DJ Uga. «Šis nebija vienkāršs darbiņš. Dziesma nav tipiska tām dziesmām, kuras labi pakļaujas remiksēšanai. Tāpēc arī rezultāts nav tik tipisks un varētu pat teikt, ka tas ir mazliet alternatīvs, » stāsta remiksa veidotājs.

Šo remiksu par labu esam atzinis arī Roberts Lejasmeijers, kuru savā ziņā var uzskatīt arī par DJ Uga skolotāju un kurš sniedza savas konsultācijas pabeidzot darbu pie šīs dziesmas versijas.

Pats Ivo Fomins savukārt neslēpj savas šaubas: «Nu es nezinu vai rokenrols un deju mūzika ir savienojamas lietas. Taču kaut kas tur ir. Un lai par to vai tas kādam ir vajadzīgs vai nē, lai lemj klausītāji. Patīkamu klausīšanos!»

Dziesmas oriģinālā versija, kā arī divas remiksa versijas ir atrodamas portālā Doremi.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu