<i>Jenny May</i> un Jāņa Groduma dueta pirmatskaņojums jau pirmdien

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Imants Urtāns

Nākamnedēļ, 29. maijā, tiks izdots jaunās latviešu dziedātājas Jenny May otrais studijas albums, kuram dots nosaukums «Nāk nakts». Bet jau šo pirmdien, 25. maijā, «Radio SWH» ēterā Arta Volfa raidījumā «Darbalaiks» pēc plkst. 14.00 pirmo reizi izskanēs dziedātājas duets ar Jāni Grodumu 80. gadu populārajai dziesmai «Nāk nakts».

Arī visu nākamo nedēļu dziesma būs dzirdama tikai «Radio SWH». Visi, kas šo ierakstu jau dzirdējuši, prognozē, ka dziesma kļūs par šīs vasaras vienu no aktuālākajiem hitiem latviešu valodā.

Jaunajā albumā dziedātāja pievērsusies pašmāju vērtībām un, rūpīgi pārcilājot latviešu mūzikas ierakstu plauktus, izvēlējusies agrāk zināmas dziesmas, kurām sadarbībā ar dažādiem mūziķiem un producentu Māri Priedi nu dota otra elpa un jauns skanējums. Vēl jaunajā albumā būs iekļauti tādi grāvēji kā «Vaidava», «Tu būsi vēl», «Dālderi», «Dzeltenie aizkari», Marhilēviča un Mielava «Nedalāmā», Paula «Tai pilsētā», Rezņika «Es neesmu Džeina Fonda» un citas.

Pagājušajā gadā vērā ņemamus panākumus jau guva sadarbībā ar grupu «Double Faced Eels» no jauna ierakstītā Zigmara Liepiņa un Kaspara Dimitera dziesma «Bez puišiem nevar». Šogad ar lieliem panākumiem radiostacijās skan vēl viena komponista Zigmara Liepiņa dziesma «Diskžokejs».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu