Pazudušajā «Air France» lidmašīnā bijis arī Igaunijas pilsonis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Saskaņā ar Francijas aviokompānijas «Air France» publiskoto pazudušās lidmašīnas «Airbus A330-200» pasažieru sarakstu lidmašīnā bija 18 valstu pilsoņi, tostarp viens Igaunijas pilsonis, ziņo Igaunijas nacionālā raidsabiedrība ERR.

Lidmašīnā kopskaitā atradās 228 cilvēki — 216 pasažieri un 12 apkalpes locekļi. Pēc provizoriskiem datiem, vairākums pasažieru (aptuveni 80%) bija brazīlieši, bet tajā bija arī 40 līdz 60 francūži un aptuveni 20 vācieši.

Lidmašīnai «A330-200» bija jāierodas Parīzes Šarla de Golla lidostā plkst. 11.00 pēc vietējā laika, taču naktī, atrodoties virs Atlantijas okeāna, tā pazuda no radaru ekrāniem. Jau pirms tam pārtrūka sakari ar lidmašīnu.

Pēc provizoriskās versijas, aerobuss, šķērsojot negaisa fronti virs Fernandu di Noronjas, nokļuva spēcīgas vētras zonā. Dažas minūtes pirms pazušanas lidmašīna ziņoja par bojājumu elektroenerģijas padeves ķēdē. Lidmašīnā, iespējams, iespēra zibens.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu