Lietišķās attiecības, draudzība vai varbūt kas vairāk?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Seksualitātes viegla nokrāsa (ja mēs pārvērtējam tās nozīmi), kas iekļuvusi darba attiecībās, var mūs maldināt.

Arī pašu vīriešu attieksme šādās situācijās reizēm var šķist divdomīga. Viņi ar lielu atdevi un mīlestību izturas pret saviem biznesa darījumiem, un viņiem ir tieksme šo mīlestību vērst pret cilvēkiem, kuri var būt noderīgi.

Tātad lietišķās attiecībās jebkurš uzmanības apliecinājums būs saistīts ar profesionālām interesēm. Šefs var uzaicināt jūs pusdienās, bet ne tādēļ, lai papļāpātu par sevi, par jums vai jūru… Protams, viņš var izrādīt interesi par jums — pajautāt, cik jums bērnu, kas viņus pieskata jūsu prombūtnes laikā, taču ticiet, viņš neiedziļināsies jūsu ģimenes problēmās.

Arī vīrietis kolēģis var piezvanīt jums uz mājām, un, saņēmis sev nepieciešamo informāciju, nolikt klausuli. Darba partneris būs sirsnīgs, ja pārrunas risināsies gludi, bez mezgliņiem. Taču, tiklīdz būs aizskartas viņa intereses, par sirsnīgumu tiks aizmirsts. Ja vēlaties sevi maldināt, lietišķos kontaktos varat meklēt maigu jūtu izpausmi. Ja tādas jūtas izveidosies, tad, visdrīzāk, vīrietis pēc iespējas ātrāk pacentīsies uzbūvēt šķirtni starp personīgo un profesionālo jūsu attiecībās. Neuztraucieties, vīrietis izdomās, KĀ to izdarīt. Ja neizdomās, tad secinājums ir šāds: darījumi ir galvenais jūs vienojošais pavediens.

Draudzība

Starp vīrieti un sievieti draudzība var rasties tad, ja viņi abi jūtas brīvi un viņiem nekas netiek uzspiests ar varu. Kā piemēru var minēt bijušo klasesbiedru vai vīra labāko draugu.
Visvienkāršākais veids, kā uzzināt, vai vīrieti «pievelk» tikai draudzība, ir mēģināt mākslīgi radīt situāciju «nekas netiek uzspiests ar varu». Dažreiz pietiek ar dažām frāzēm par savu mīļoto cilvēku vai ar kādu jautājumu par viņa draudzeni. Varat ierosināt satikšanos, uz kuru jūs atnāktu kopā ar savām otrajām pusēm arī tādā gadījumā, ja vēlāk tā nebūs ģimeņu draudzība.

Sievietei tikai draudzīgas attiecības, pat ja vīrietis kā seksuāls objekts nepatīk, ir diezgan «pasmagas». Nav jēgas sev jautāt: «Ko viņš vēlas?» Neko! Varbūt paflirtēt, parunāt par savu privāto dzīvi, papļāpāt par darbu, grāmatām, kopīgiem paziņām. Draudzība dod ļoti daudz iemeslu attiecību attīstīšanai. Tādēļ nav vērts mēnešiem vai gadiem ilgi domāt, ka būtu labāk, ja attiecības kļūtu mīļākas un tuvākas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu