Tikai sekss vai savtīga interese?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Viņam jūs nemaz nopietni neinteresējat. Viņam tas ir tikai sekss... Kā atšķirt vīrierša jūtas no vēlmes tikai papriecāties?

Tikai sekss

Šajā gadījumā vīrietis būs ļoti atklāts un vaļsirdīgs, taču nebrīnieties: viņš būs daudz mazāk uzstājīgs un neatlaidīgs nekā situācijā, ja būtu runa par nopietnām jūtām — mīlestību.

Jūsu atraidījums diez vai vīrieti iedvesmos jaunam, apņēmīgākam «triecienuzbrukumam». Lai arī ko mēs par viņiem domātu, vīrieši ir romantiķi un iekarotāja spējas pietaupa tām sievietēm, kuras viņiem ir ļoti dārgas un svarīgas. Pagājuši laiki, kad traģiski skanēja sieviešu jautājums: «Ja nu viņš mani vēlas tikai izmantot?» Bet ja pati sieviete grib vīrieti izmantot?

Ja vēlaties izbaudīt tikai seksu, baudiet! Jūs nepazemos fakts, ka šoreiz nemeklējāt Mīlestību. Ja piedzīvojums solās būt patīkams, neviens jums no tā neliek atteikties. Un galu galā pēc tam, pēc seksuālās intereses, var rasties arī dziļākas jūtas.

Savtīga interese


Savtību un mantkārību vīrieši atklātā veidā izrāda reti. Vīrietis skaļi nesaka: «Es ar šo sievieti būšu īpaši laipns, pat uzsākšu romāniņu, jo viņa par mani savam šefam var aizbilst kādu labu vārdu. Viņa par mani var pastāstīt savai draudzenei, kura tik ļoti man patīk. No šīs sievietes atkarīga mana karjera!» Tas viss it kā notiek pats par sevi, turklāt vīrietis neko necenšas noslēpt.

Pavērojiet pieredzējušas sekretāres. Katru dienu viņām jāsastopas ar līdzīgām situācijām, un viņas ar tām lieliski tiek galā. Sekretāre labi saprot: lai cik laipni būtu apmeklētāji, durvis, kas atrodas aiz viņas muguras, šos cilvēkus uztrauc un interesē vairāk nekā viņa — sieviete.

Dažās dzīves situācijās arī mums nebūtu par skādi palūkoties apkārt un painteresēties, ko meklē vīrieši, kas ir mums apkārt, ko viņi grib. Kādēļ? Lai neļautos pavedināties, lai neaizrautos un neiegrimtu fantāzijās. Taču laba sekretāre nenonāks otrā galējībā: nesarunāsies ar cilvēkiem uzsvērti vienaldzīgi, pat nepieklājīgi, kā arī nepārtrauks apmeklētāja mēģinājumu uzsākt sarunu, kura neattiecas uz darba jautājumiem.

Pasaulē nav tādu durvju, kurām līdzās jūsu personība zaudētu savu vērtību. Vīrieši parasti to saprot. To saprotat arī jūs?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu