Sāras Džesikas Pārkeres dvīņu pirmais foto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ietītas vienādās rozā sedziņās, filmas «Sekss un lielpilsēta» zvaigznes Sāras Džesikas Pārkeres un Metjū Broderika dvīnes piedzīvojušas savu pirmo fotosesiju, vēsta [s:25432].

Fotogrāfijā redzamas mazās meitenes — Mariona Loreta Elvela un Tabita Hodža — ar vecākiem un lielo brāli Džeimsu Vilki (6).

Kā jau «Apollo» vēstīja, dvīnes iznēsāja surogātmāte. Dzemdības notika pagājušajā pirmdienā, līdz ar to beidzās Sāras mokošais process, kas atgādināja viņai par problēmām ieņemt bērnu pēc Džeimsa piedzimšanas.

Grūtniecības laikā Pārkerei nācās uzklausīt indīgus komentārus par surogātmātes — bijušās bāra apkalpotājas Mišelas Rosas — dzīvesstilu. Taču visas nebūšanas pagaisa 22. jūnijā, ieraugot mazās meitenes. Aktrises pārstāvis stāsta, ka Elvela un Hodža esot ģimenes vārdi no Pārkeres puses. Mazajām klājas ļoti labi, un visa ģimene ir ļoti laimīga.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu