Par «Latvijas princesi» vēlas kļūt Šomases māsa un Vintera draudzene

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Kā jau «Apollo» vēstīja, gaidāms šova «Latvijas princese» turpinājums ar jaunām dalībniecēm. Kā mums ziņo LNT pārstāve, atsaucība esot liela. Žurnāls «Vakara Ziņas» vēsta, ka starp pretendentēm esot arī Lienes Šomases māsa Sandra un Jāņa Vintera draudzene Signija Ogriņa.

Liene un Jānis savulaik kopā piedalījās šovā «Dziedi ar zvaigzni», kur, pārspējot Ellu un Raivo Rostu, ieguva 1. vietu. Ar Lieni un Jāni saistītajām meitenēm šova atlasēs gan būs jācīnās individuāli.

«Vakara Ziņas» raksta, ka Sandra šovam neesot pieteikusies pati — viņas vietā anketu aizpildījusi un pieteikusi māsa Kristīne. Sandra neizslēdz iespēju, ka varētu piedalīties atlasēs, kā arī šovā. Viņa atzīst, ka kaut ko tādu darītu pirmo reizi mūžā, bet piebilst: «Kāpēc neizmēģināt?»

Par savas draudzenes Signijas Ogriņas iespējamo dalību šovā Jānis Vinters esot neitrāls. Viņš atzīst, ka jebkuras aktivitātes nākot cilvēkam par labu un paplašinot redzesloku. Tomēr viņš būšot arī nedaudz greizsirdīgs, ka viņa draudzene mēģināšot iekarot cita prinča simpātijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu