Jautājumi, ko neuzdod savam vīrietim

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Nu reiz tas ir noticis — viņi ir ar mieru pastāstīt to, kādi meiteņu jautājumi (drīzāk jau terors) viņiem nepatīk. Tā vienkārši un patiesi... Tātad — jautājumi, kurus Viņam labāk neuzdot!

Kā tu domā, kāpēc neizdevās tavas bijušās attiecības?

Ja viņš pateiks, ka tā bija Viņa vaina, tev uzreiz būs munīcija turpmākajiem uzbrukumiem (redz, ar to tavu bijušo jums nekas nesanāca, un tagad tavas uzvedības dēļ arī mūsu attiecības grūst...). Tāpēc savu vainu viņš neatzīs. Savukārt, ja Viņš centīsies apgalvot, ka vainīga bijusi viņa, izskatīsies, it kā Viņš ir tas labais, pareizais un tagad aizvainotais. Tāpēc šādu jautājumu labāk no visas jautājumu jūras izsvītrot. Galu galā pagātne ir pagātne. Pietiks, ja zināsim to, ka kaut kādas attiecības Viņam ir bijušas un tagad tās beigušās. Jo Viņš taču ir kopā ar tevi...

Vai tu zini, kas šodien par dienu?

Nē, protams, Viņš nezina (ja reiz tu jautā), tomēr šis jautājums var izsaukt ugunis un reālu nepatiku. Nu kas tur liels — aizmirst dzimšanas dienu vai Valentīndienu. Galu galā tu jau iepriekš par to ar saviem sievišķīgi viltīgajiem paņēmieniem varēji Viņam atgādināt. Viņiem ļoti nepatīk, ja situācijās, kad dzimšanas diena ir aizmirsusies, mēs sarīkojam histēriju un apgalvojam, ka Viņš mūs vairs nemīl. Ja tā būtu, Viņš atrastu citus veidus, kā to paziņot.

Kā tu domā, vai mana labākā draudzene ir smuka?

Vēl viens slidens jautājums. Tu taču pati zini, ka viņa ir smuka, ja reiz jautā. Apstiprinoša Viņa atbilde tev var īsti nepatikt (radīs nevajadzīgas greizsirdības scēnas pašai ar sevi). Savukārt, ja Viņš teiks nē, tu tāpat nodomāsi, ka melo...

Kā tu domā, kurp mūsu attiecības iet?

Ak, nē... Šis jautājums liek Viņa sirdij pamirt. Pirmā domā — viņa laikam jau pēc mēneša vēlas apprecēties. Vai arī tikt pie bērna. Varbūt pat abus. Visticamāk, viņš vienkārši pacentīsies no tevis izvilināt konkrētāku jautājumu (lai varētu sniegt konkrētāku atbildi). Un rēķinies, ja viņam pret tevi nekādu jūtu nav, šī nu būs tā reize, ka tu to uzzināsi. Protams, labāk agrāk nekā vēlāk...

Tev laikam labāk patīk pavadīt laiku ar saviem draugiem nekā ar mani!?
 
Šis jautājums, apgalvojums, izmisīgais palīgā sauciens viņiem tiešām nepatīk. Protams, ka nav iespējams pilnīgi visu laiku pavadīt ar otro pusīti, ir jāatstāj laiks arī draugiem! Ja nu tev liekas, ka viņš pārāk daudz laika pavada ar saviem čomiem, jāķeras pie citiem ieročiem (un nevis bārstīšanās ar šādiem jautājumiem). Piemēram, ar viltīgiem paņēmieniem jāpanāk, lai viņš biežāk ir mājās (garšīgas maltītes, forša masāža, interesanta filma...). Tici man, ja puisis labi jūtas mājās, viņš neskries laukā tikai tāpēc, lai satiktu Garo, Resno vai Sīko.

Ko tu domā? (Parasti jautā gultā...)

Nekas esošo atmosfēru nesabojā tā, kā šis jautājums. Patiesība ir pavisam vienkārša — ja cilvēks gribēs, viņš pats stāstīs par to, kādas domas viņu nomoka. Pretējā gadījumā tā ir klaja ielaušanās cilvēka personīgajā laukā (tāds ir vajadzīgs pat vismīļākajam, jaukākajam, romantiskākajam, foršākajam pārītim), un viss, kas tevi sagaida, — noslēgšanās vai arī muļķīgas atbildes «neko nedomāju» stilā. Vai tad tu tā nedari, ja tev negribas runāt? 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu