Angļus iepazīstina ar Ellas singla remiksiem un jaunu video

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kompānijas «Mikrofona ieraksti» partneri Lielbritānijā «Positiva Records», kas ir viena no pasaules prestižākajām deju mūzikas kompānijām, sākusi darbu pie dziedātājas Ellas singla «Shine Like A Superstar» popularizēšanas un izdošanas Anglijā.

«Positiva» pašlaik strādā arī ar tādu pasaules pirmā ranga deju mūzikas mākslinieku kā Deividu Guetu. Dziesma «Shine Like A Superstar», kas Latvijā pazīstama jau kopš Ellas albuma «Welcome To The Club» izdošanas pērn, izvēlēta kā pirmais singls Anglijā. Lai mūsu pašu producenta Lotara Lodziņa un Jāņa Kalves producētā versija būtu konkurētspējīgāka Anglijas mūzikas tirgū, tai radīti četri jauni remiksi, kurus veidojušas Anglijā pazīstamas producentu apvienības, kā «Bassmonkeys», «7th Heaven» (agrāk zināmi kā «Almighty») un «Mat Jackson».

Dziesmai tapis arī pilnīgi jauns videoklips, kura producente ir pati Ella, bet režisors un vienlaikus operators ir Latvijā pazīstamais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs. Montāžu veicis Viktors Devjatovs, bet par video efektiem rūpējies Biotoms. Jāatzīmē, šis ir Sokolova pirmais mēģinājums strādāt ar video.

Dziesmas jaunais video, kura pamatā ir «Bassmonkeys» dziesmas remikss.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu