Starptautiska regate un drifts festivāla «TELE2 Baltic Beach Party» laikā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Festivāla «TELE2 Baltic Beach Party» laikā dažādi notikumi un piedzīvojumi gaidāmi ne tikai uz septiņām dažādām skatuvēm, ne tikai pludmalē vai telšu pilsētiņā. Ko redzēt un piedzīvot būs arī pilsētā un tuvākajā apkārtnē, informē «Tele2 Baltic Beach Party» mediju centra pārstāvis Edgars Džiguns.

  • «Baltic Sprint Cup»

Festivāla laikā Liepāju pirmo reizi apmeklēs starptautiska regate «Baltic Spirnt Cup», kas piecu gadu pastāvēšanas laikā kļuvusi par nozīmīgu ikgadēju starptautisku burāšanas notikumu. Plānots, ka pirmās jahtas Liepājas ostā ienāks jau naktī uz 25.jūliju, pēdējās – 26.jūlija priekšpusdienā. Regatē piedalīsies apmēram 35 jahtas ar 350 dalībniekiem. Par regates balvām sacentīsies gan sacīkšu, gan kruīzu jahtas, to garums – no 30 līdz 70 pēdām.

  • Drifts

25.jūlijā, Vaiņodes lidlaukā, pieredzējuši autosportisti demonstrēs savas spējas jaudīgu auto savaldīšanā, traucoties lielā ātrumā sacensību trasē. Tas viss notiek vadāmā sānslīdē. Šis būs iespaidīgākais šo sacensību pasākums šogad Latvijā, jo paralēli Latvijas drifta čempionātam, notiks mači arī seriāla «Nord Europe Drift Series» ieskaitē, kuros piedalās arī drifteri no Igaunijas, Lietuvas un Somijas. Uz starta ir gaidāmi vismaz 50 dalībnieki, kuru spēkratu jauda sasniedz pat 800 zirgspēkus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu