Vārtus vērs «Zelta Zivtiņas telšu pilsētiņa»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau rīt (ceturtdien, 23.jūlijā) pulksten 12.00 vārtus vērs festivāla «Tele2 Baltic Beach Party» «Zelta Zivtiņas telšu pilsētiņa», kas tāpat kā citus gadus būs vieta, kurā dzīvojot festivālu varēs izbaudīt līdz pēdējai skrūvītei, informē festivāla pārstāvis Edgars Džiguns.

Uzturēties telšu pilsētiņā ikviens interesents varēs līdz pat svētdienas pusdienlaikam, savukārt maksa par uzturēšanos pilsētiņā šogad ir noteikta 2 lati no cilvēka, neatkarīgi no pavadīto dienu skaita.

Zināms, ka dažāda žanra jautājumus un izaicinājumus telšu pilsētiņā palīdzēs risināt uzraugi un atbildīgais, bet pilsētiņas iemītnieki tiek aicināti respektēt aizliegumu ienest stikla taru, kā arī ar cieņu izturēties pret citiem telšu pilsētiņas iemītniekiem.

IEVĒRĪBAI!
Veiktas izmaiņas drošības sistēmā:

Šogad ir veiktas izmaiņas festivāla «Tele2 Baltic Beach Party» drošības sistēmā, tāpēc, lai nodrošinātos pret nevajadzīgiem pārpratumiem, organizatori aicina cilvēkus neuzticēties dažādu aproču piedāvātājiem ārpus festivāla teritorijas. Festivāla aproces varēs iegādāties tikai un vienīgi festivāla teritorijā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu