«Beach Party» laikā darbosies «Zelta Zivtiņas» Frizētava un Lazarete

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lielākais un draudzīgākais sarunu tīkls «Tele2» vasaras gaidītākā pludmales festivāla «Tele2 Baltic Beach Party» laikā piedāvās virkni patīkamu pārsteigumu, ziņo uzņēmuma pārstāve. Pirmo reizi festivāla vēsturē darbosies «Zelta Zivtiņas» frizētava «Uz nullīti», kuras piedāvājumā būs tikai viens matu griezums – «uz nullīti». Savukārt saules nogurdinātajiem būs iespēja atpūsties, ieziesties ar pretiedeguma krēmu, kā arī atgūt spēkus «Zelta Zivtiņas» Lazaretē.

Rūpējoties par lielisku izklaidi un patīkamu atpūtu, pludmales festivāla atbalstītājs un draugs «Tele2» papildinās festivālu ne tikai ar labu ārzemju un pašmāju mūziku, bet arī dažādām izklaides iespējām festivāla laikā. Pirmo reizi festivāla vēsturē darbosies Zelta Zivtiņas frizētava «Uz nullīti», kurā bez maksas, atbilstoši frizētavas nosaukumam, būs iespējams iegūt jaunu, vasarīgu frizūru un nodzīt matus «uz nullīti». Visi drosmīgie frizētavas apmeklētāji saņems pārsteiguma balvas no frizieriem. 

Tāpat kā iepriekš, arī šogad, lai nodrošinātos pret saules apdegumiem, kā arī saņemtu palīdzību nelielu brūču iegūšanas gadījumā, apmeklētājus gaidīs «Zelta Zivtiņas» Lazarete. Tajā būs iespējams ieziesties ar saules aizsargkrēmiem, saņemt plāksterus, kā arī atpūsties un atgūt spēkus turpmākām aktivitātēm.

Visus tos, kuri festivāla laikā vēlas ne vien klausīties labu mūziku, bet arī aktīvi sportot, gaidīs «Zelta Zivtiņas» bezmaksas pludmales inventāra nomas punkts. Tajā festivāla otrajā dienā sestdien, laikā no plkst. 12.00 līdz 16.00, atstājot ķīlā personas apliecinošu dokumentu, būs iespējams saņemt aktīvai atpūtai noderīgas lietas – volejbola bumbas, tenisa raketes, frīzbijus.
 
Festivāla laikā darbosies arī bezmaksas «Tele2» Mobilo telefonu lādēšanas punkts, kurā ikvienam būs iespēja uz laiku atstāt un «pabarot» savu mobilo tālruni un pēc noteikta laika saņemt to – uzlādētu un gatavu jaunām sarunām, ziņām un mūzikai. 

Apmeklētājus gaidīs arī «ZZ» Mantu tirdziņš. Tajā būs iespējams iegādāties dažādus «ZZ» dzīvokļa interjera priekšmetus, kā arī apģērbus no seriāla filmēšanas. Festivāla laikā darbosies «Zelta Zivtiņas» fotostudija, kura aicinās nofotografēties kopā ar «ZZ» seriāla varoņiem un saņemt jauniešu autogrāfus. Būs arī «ZZ» radošā zvanu toņu darbnīca, kurā ikviens varēs izveidot un ierakstīt savu īpašo festivāla zvanu toni gan savam, gan drauga mobilajam tālrunim.

Lai ceļu līdz Liepājai padarītu interesantāku un jautrāku, «Tele2» organizē kopīgu braucienu uz festivālu. Ikviens ar savu auto aicināts pievienoties draudzīgajai spēkratu kolonnai, kuras priekšgalā stūrēs leģendārais «Boom – Box» Ufo un «Zelta Zivtiņas» jauniešu vadībā. Pulcēšanās autostāvvietā pie Mēbeļu un interjera centra «Spice» piektdien, 24. jūlijā no plkst. 14.00. Izbraukšana uz Liepāju plkst. 15.00.

Visi tie, kuri jau laikus vēlas sagatavoties festivālam, aicināti apmeklēt interneta portāla draugiem.lv sadaļu «Tele2 festivālu zona». Tajā iespējams uzzinātu visu par «Tele2 Baltic Beach Party» – atrast ceļabiedru kopīgajam braucienam uz to, uzzināt labākās nakšņošanas iespējas Liepājā, kā arī noskaidrot interesantākos apskates objektus pa ceļam uz festivālu. Īpašā sadaļa «Pielaiko festivālu» piedāvā jau līdz «Beach Party» sākumam noskaidrot sev piemērotāko ballītes un izklaides veidu. Turpat pieejama arī plaša informācija par festivāla programmu un teritorijas karte, ir iespēja apskatīt attēlus no iepriekšējā gada festivāliem, kā arī iesaistīties diskusiju forumos par un ap festivālu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu