Vienam vīrietim vairākas sievietes. Kāpēc tas nav labi?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Satikties ar vairākām uzreiz... Ir vairāki argumenti, kas runā tam par labu. Tomēr, apspriežoties ar stiprā dzimuma pārstāvjiem, gaismā nāca ne tikai labie, bet arī sliktie aspekti.

Tas prasa daudz laika

Pat vienas attiecības prasa daudz laika — tā jau nu gluži nevarēs, ka katrai tiks ziedots pāris stundu nedēļā, un viss. Un vēl svarīgs fakts — jābūt uzmanīgam, nekādā gadījumā nedrīkst pieļaut, ka, esot kopā ar Sievieti Nr. 1, uzskrien virsū Sievietei Nr. 2. Pat rūdītākajām «lapsām» (viltīgajiem vīriešiem) šis punkts šķiet sarežģīts.

Arī nauda vajadzīga

Labs darbs un tikpat labs atalgojums ir gandrīz vai obligāts nosacījums, lai uzturētu jebkuras attiecības (sevišķi, ja to ir vairāk nekā vienas). Lai gan taisnības labad jāteic, ka redzēti tipiņi, kuri, veiksmīgi lavierējot, tiek ne tikai pie n-tajām sievietēm, bet arī pie viņu finansēm. Bet tas jau ir cits stāsts, jo neviens neapgalvo, ka sievietes nedara tieši tāpat…

Iedzīvoties STS…

Kā atzīst paši vīrieši, «šitā vazājoties apkārt, pastāv iespēja iedzīvoties kādā STS». Jo nevienam nav īstas pārliecības par to, kur pagājušajā naktī bijusi viena no viņa sievietēm. Galu galā — ja reiz viņš dzīvo brīvi, kāpēc tā darīt nevarētu arī viņa…

Draudi reputācijai

Gaismas ātrumā ikviens vairāku attiecību uzturētājs var iegūt riebekļa, kretīna, babņika, pavedēja, draņķa, cūkas, pretekļa utt. titulu.

Neatgriezeniski izjauktas attiecības

Tas gan vairāk atkarīgs no konkrētajām sievietēm, tomēr neizlēmības dēļ var gadīties, ka vienā no viņām tu tomēr iemīlies, bet viņa, uzzinājusi tavu dabu, vienkārši pasūta tevi piecas mājas tālāk. Un viss! Vairākums sieviešu šādus soļus nepiedod (vai vismaz paziņo, ka nepiedod).

Atriebība?

Ja sieviete (kura nav nojautusi par viņas vīrieša spēlītēm) to uzzina, viņš pavisam noteikti var krist par atriebības upuri. Mēs zinām, cik nežēlīgas var būt daiļā dzimuma pārstāves. Labi, ja vēl izdodas tikt cauri ar ne pārāk glaimojošām atsauksmēm (protams, to uzzina visas 100 draudzenes un 200 paziņas).

Vēl viena zināma atriebības forma — ultimāts: «Izvēlies — vai nu es vienīgā, un mēs turpinām mitināties mūsu mīļajā, jaukajā dzīvoklītī, vai arī tūlīt pat tavas mantas mētāsies uz ielas!» Un, nedod Dievs, ja jums ir kopīgs bizness vai naudas darīšanas…

Kā tad būs?

It kā jau forši — viena dejām, otra sarunām, trešā iziešanai sabiedrībā, bet ceturtā gultai… Grūti to visu pārtraukt un vēl neiespējamāk šķiet atrast kādu, kura derētu visām iepriekš nosauktajām padarīšanām.

Kāds padoms? Pirms sākt satikties ar sievieti, paziņot viņai, ka viņa nebūs ne vienīgā, ne labākā, ne mīļākā. Tas būtu godīgi un pareizi… Tas nav nekas slikts — katru dienu iet uz randiņu ar citu, ja vien mērķis ir atrast vienu īsto, bet satikties ar visām, skaidri apzinoties situāciju, — cūcība.

Gan jau, pasakot patiesību, lielākā daļa daiļā dzimuma pārstāvju atbirs, bet ar pārējām, kas piekritīs, būs pavisam viegli — nekādas slapstīšanās, melošanas, izvairīšanās…

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu