<i>Bīčpārtijā</i> 47 apmeklētājiem uztaisīta «ZZ» nulles frizūra

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Festivāla «Tele2 Baltic Beach Party» laikā «Tele2» un «Zelta Zivtiņas» telti apmeklēja vairāki tūkstoši cilvēku. Starp visām piedāvātajām aktivitātēm, vislielāko interesi un uzmanību raisīja «Zelta Zivtiņas» ekspress-frizētava «0 matu, 0 problēmu». Tajā abu festivāla dienu laikā friziera pakalpojumus izmantojuši un matus uz nullīti nodzinuši 47 cilvēki, informē «Tele 2» pārstāve Vita Sirica.

Festivāla apmeklētāji vēlējās ne tikai izklaidēties un baudīt labu mūziku, bet arī izmantot friziera pakalpojumus. Ekspress-frizētavā «0 matu, 0 problēmu» bija pieejams tikai viens matu griezums – uz nullīti – un jau kopš atvēršanās brīža pie tās veidojās garas rindas. Visi «Zelta Zivtiņas» frizētavas klienti bija vīrieši, neviena daiļā dzimuma pārstāve tās pakalpojumus izmantot neuzdrošinājās. Frizētava festivāla apmeklētājiem kļuva arī par derību objektu. Zaudētāji sēdās friziera krēslā, lai sev vien zināmu iemeslu dēļ, ļautos jaunam, vasarīgam griezumam.

Apmeklētāju iecienīts bija arī «ZZ Foršo mantu tirdziņš», kurā bija iespējams iegādāties dažādus «Zelta Zivtiņas» dzīvokļa interjera priekšmetus, kā arī apģērbus no seriāla filmēšanas. Tirdziņa ieņēmumi tiks ziedoti jauno un radošo talantu attīstībai.

Festivāla teritorijā darbojās arī bezmaksas «Mobilo telefonu uzlādēšanas punkts». To festivāla abu dienu laikā apmeklēja un telefonus jaunām sarunām, ziņām un mūzikai uzlādēja vairāk nekā 850 cilvēku.

Daudzi festivāla apmeklētāji par piemiņu vēlējās izveidot un uzlīmēt sev īpašu «Zelta Zivtiņas» tetovējumu. Meitenes visbiežāk izvēlējās tetovējumu ar taureņa vai lāča attēlu, savukārt puiši priekšroku deva zvaigznei. Visbiežāk tetovējums tika uzlīmēts redzamākajās ķermeņa vietās - uz kakla, sejas, rokas vai kājām.

Savukārt nodrošināties pret saules apdegumiem, kā arī saņemt palīdzību nelielu brūču iegūšanas gadījumā varēja «Zelta Zivtiņas Lazaretē». Tajā bija iespējams atpūsties un atgūt spēkus turpmākām aktivitātēm, ieziesties ar saules aizsargkrēmiem, kā arī saņemt plāksterus. Īpaši iecienīts bija «SOS zvans». Tas noderēja, brīžos, kad mobilais tālrunis bija izlādējies un tā īpašniekam bija nepieciešams sazvanīt draugus.

Festivāla laikā apmeklētājus gaidīja «Zelta Zivtiņas» fotostudija, kura aicināja nofotografēties kopā ar seriāla varoņiem un saņemt jauniešu autogrāfus, kā arī «ZZ radošā zvanu toņu darbnīca». Tajā ikviens varēja izveidot un ierakstīt savu īpašo festivāla zvanu toni gan savam, gan drauga mobilajam tālrunim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu