Kurš par tevi zina vairāk — tavs ārsts vai vīrs?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Ja vīrietis pirms ārsta apmeklējuma, īpaši pirms nopietnas izmeklēšanas vai operācijas, nervozē un žēlo sevi, tad sieviete tādā reizē cenšas pēc iespējas labāk uzposties. Protams, ja vien viņa zina, ka ārsts ir vīrietis...

Saskarsme starp ārstu un pacienti tiešām ir sava veida akts, turklāt intīms. Labs dakteris paklausīsies, noglāstīs un sīki iztaujās par pašiem intīmākajiem sieviešu noslēpumiem. Nav nekāds brīnums, ka sieviete pret savu ārstu vīrieti izjūt pašas skaistākās jūtas, par kuru svarīgāka ir tikai īsta iemīlēšanās.

Sākumā simptomi, tad valdzinājums

Ir zināms, ka noteikta kategorija sieviešu labprāt slimo, atrod sevī pašus šausmīgākos simptomus, ilgi un sīki par tiem stāstot ārstam, un uz viņa kabinetu iet kā uz darbu. Bet pret savu ārstu viņa attiecas kā pret ģimenes locekli, kas gan ne vienmēr iepriecina pašu ārstu.

Bieži šīs sievietes ir vai nu vientuļas, vai neapmierinātas ar savu emocionālo un intīmo dzīvi. Daži ārsti tādu uzmanību atraida, citi pret to izturas kā savas profesijas neizbēgamu sastāvdaļu, bet citi to izmanto. Vēl jo vairāk tāpēc, ka starp pielūdzējām gadās arī ļoti simpātiskas būtnes.

Slimības kumode — mīlas loža

Franču zinātnieki nolēma ārsta un pacientes savstarpējo simpātiju jautājumu papētīt, tā sakot, «zem mikroskopa».

Un tik tiešām — saskarsme līmenī «vīrietis — sieviete» klīnikas ietvaros ir pietiekami erotisks process. Tas saistīts ar cilvēka ķermeni. Tieši šī nianse rada dalībniekos sava veida seksuālo lādiņu. Un nevajag domāt, ka šis uzplaiksnījums ir tikai acumirklīgs un tūlīt apdziest. Izanalizējot šīs attiecības, franču zinātnieki secināja, ka vairāk nekā 43% gadījumu tas turpinās kā ilgstošs seksuāls sakars.

Kardiologi sāk un uzvar

Izrādās, visbiežāk pacientes nonāk tuvās attiecībās ar ārstiem kardiologiem. Tas, protams, nav brīnums, jo šīs profesijas speciālists pieskaras sievietes krūtīm, lai gan pat ne ar rokām, bet ar stetaskopu. Viss vīrieša kardiologa apmeklējuma rituāls ir pārpilns juteklības.

2. vietu šajā hitu parādē «ārsts — mīļākais» aizņem ķirurgi, kuriem sievietes sniedz savu ķermeni. 3. vietu pārliecinoši ieņem psihoterapeiti, ar kuriem tiekoties sievietes atklāj pašus savas dzīves intīmākos nostūrus, kas arī ātri saīsina viņu savstarpējo attiecību distanci.

Ginekologus ciena, bet nemīl

Pats lielākais skaits anekdošu par tēmu «ārsts — paciente» sākas ar vārdiem: «Pie ginekologa atnāk sieviete…» Bet izrādās, ka sievietes ginekologus ciena, no viņiem baidās, bet nemīl.

Dzimumorgānu apskate ginekoloģijas krēslā sievietei nesola neko erotisku. Arī paši ginekologi, katru dienu saskatījušies šos skaistumus, brīvdienas labprāt vēlas pavadīt citādāk. To pašu var teikt arī par stomatologiem: kā var gribēt vīrieti, kas tikko rakņājies tavā mutē?

Kā mīļāko ārstēja, sievu lai ārstē cits

Starp ārstu un pacienti iespējams ne tikai īss mīlas sakars, bet arī ilgstošas mīlas attiecības un pat laulība. Tikai tām, kurām veicies apprecēt ārstu, jāatceras: vīri nevar ciest, ja viņiem jāārstē paša sievas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu