Kurās valstīs meklēt labākos vīrus?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: rakkar, licence

Oksfordas universitātes zinātnieki veikuši starptautisku pētījumu, lai noskaidrotu, kurās valstīs sievietēm vislabāk meklēt kārtīgu vīru. Kā [s:26214]», saskaņā ar pētījumu sievietēm nekādā gadījumā nevajadzētu vīru meklēt Austrālijā, kur ir pamatīgas izredzes «iegrābties» ar nākamo dzīvesbiedru. Galvenais viņu trūkums ir absolūtā vienaldzība pret saimnieciskas dabas problēmām.

Piektā kontinenta vīrieši atzinušies, ka viņi neieredz mazgāt traukus, kopt māju, mazgāt veļu, doties uz veikaliem, pieskatīt bērnus. Turklāt visus šos ikdienas darbus viņi pilnībā nogrūduši uz savu sievu pleciem un cenšas visādos veidos izvairīties no jebkādiem mājas pienākumiem.

Speciālisti konstatējuši, ka vislabākie vīri atrodami Norvēģijā, Zviedrijā, Lielbritānijā, ASV un Īrijā, kur vīrieši audzināti visā palīdzēt savām otrajām pusītēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu