Opra Vinfrija — bagātākā izklaides jomas dāma

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā liecina ASV ekonomikas izdevuma «Forbes» dati, populārā amerikāņu televīzijas sarunu šova vadītāja Opra Vinfrija ir labāk pelnošā sieviete izklaides biznesā. Madonna ierindojusies 2. vietā.

  • Saskaņā ar žurnāla informāciju laikā no 2008. gada jūnija līdz 2009. gada jūnijam raidījuma «The Oprah Winfrey Show» vadītāja nopelnījusi 275 miljonus ASV dolāru (134 miljoni latu).
  • Savukārt Madonna savas pasaules koncertturnejas «Sticky & Sweet» laikā nopelnījusi uz pusi mazāk — 110 miljonus ASV dolāru (53,7 miljoni latu).
  • Trešā pelnošākā izklaides biznesa pārstāve ir kanādiešu dziedātāja Selīna Diona. Viņas gada ienākumi ir 100 miljoni ASV dolāru (48,8 miljoni latu).
  • Ceturtā labāk pelnošā sieviete šovbiznesā ir dziedātāja Bejonsa Noulza, kas gada laikā izdevusi albumu un piedalījusies divās filmās, kopumā nopelnot 87 miljonus ASV dolāru (42,5 miljoni latu).
  • Labāk apmaksāto izklaides industrijas pārstāvju piecnieku noslēdz amerikāņu rakstniece, «Krēslas» sērijas romānu autore Stefanija Meiere, kas gada laikā kļuvusi par 50 miljoniem ASV dolāru (24,4 miljoni latu) bagātāka.

Andželina Džolija, ko žurnāls «Forbes» aprīlī atzina par ietekmīgāko slavenību, neraugoties uz savu ietekmīgumu, nopelnījusi ievērojami mazāk par Opru Vinfriju, kas tiek uzskatīta par otro ietekmīgāko slavenību. Gada laikā Holivudas aktrise nopelnījusi «nieka» 27 miljonus ASV dolāru (13,2 miljoni latu), ierindojoties pelnošāko izklaides industrijas sieviešu saraksta 10. vietā.

Saskaņā ar izdevuma datiem kopumā 15 labāk pelnošās izklaides biznesa sievietes laika posmā no 2008. gada jūnija līdz 2009. gada jūnijam nopelnījušas 920 miljonus ASV dolāru (449 miljoni latu).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu