Ivo Fomins iesaka neatlikt dzīvi uz rītdienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Avots

Viens no Latvijas labākajiem rokmūzikas dziedātājiem, kurš palicis uzticīgs Liepājas klasiskajai roka skolai, šonedēļ nācis klajā ar jaunu dziesmu [s:26913]. Mūziku sarakstījis pats Ivo, bet dziesmas tekstu Edmunds Aizkalns, kurš šobrīd uzsācis jaunu labdarības projektu «Project Of Light». Šajā labdarības kustībā, iesaistījies arī Ivo Fomins. Vairāk par projektu šeit

Dziesmas ierakstā un producēšanā piedalījusies visa Ivo Fomina pavadošā grupa. Ģitārists Roberts Dinters, bundzinieks Uldis Knapšis un basģitārists Kristaps Leitis.

Dziesmas ierakstā piedalījies un stīgu aranžējumus veidojis grupas Tumsa taustiņu instrumentālists Normunds Kalniņš. Ieraksts tapis Liepājā, Ivo Fominam piederošajā studijā «FM Sound Studio», kur pie ierakstu pults strādāja Egils Mežs.

Ivo Fomins: «Mēs pie šīs dziesmas strādājām ļoti ilgu laiku un tā tika pārrakstīta vismaz četras reizes, bet miksēta vēl vairāk reižu. Šī ir dziesmas optimālā versija un man jāsaka liels paldies Normundam Kalniņam, kurš dziesmai piešķīra plašumu. Šī dziesma ir stāsts par to, ka , ka jādzīvo šodien, neatliekot dzīvi uz rītdienu.»

Edmunds Aizkalns: «Dziesma ir par šodienu, par laiku, kad jāļauj notikt lietām un notikumiem, par to, ka nevaram palikt vakardienā. Laid, lai notiek, un viss arī notiks. Noteikti gribas, lai šo sajūtu paķer visi, kas klausīsies, un tad ne tas vien vēl var notikt.»

Ivo Fomina iepriekšējais šī gada radio singls «1 minūte bez tevis» guva vērā ņemamus panākumus radiostacijās, pat neskatoties uz tā «roķīgo» skanējumu un iekļuva praktiski visu Latvijas radiostaciju spēlētāko dziesmu pirmajā desmitniekā, bet aprīlī bijusi pat spēlētākā latviešu dziesma Latvijā. Cerams, ka tāpat veiksies arī jaunajai dziesmai.

Dziesmas «Laid lai notiek» pilnā versija ir lejupielādējama portālā «Doremi.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu